Kamaljević Saša

Aranđelovac

Član od: 09.03.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Microsoft Lumia

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dogovor oko prodaje - OK, i tu se završava sve sto je OK. Pošiljka nije preuzeta, paket mi je vraćen, bez ikakvog javljanja, odustajanja i slično.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nisam kupio telefon od coveka dogovorili smo se pre 7 dana da dodje kod mene kuci i reko je da ce da svrati u kg cekao sam ga do 11 sati i niej doso kao da nije imao vremena! I juce smo se dogovorili da mi posalje telefon i ja njemu da napravimo trampu i to me je zeznuo samo sam se cimao ceo dan i gubio vreme mislim da nije lepo to od njega. Ako nije verovao da cu da mu posaljem telefon mogo je da mi kaze ja bi poslao telefon prvi ali stvarno ovakvi ljudi netrebaju koristiti ovaj sajt. tolko od mene
Tek sad videh ovaj negativni komentar!! Svaki komentar sa moje strane je suvišan tj ne želim da se pravdam nikome i polemišem ni sa kim.Ja nikoga ni za šta nisam prevario!!! A vi dragi administratori da li ste proverili gospodinove navode ili objavljujete sve što vam se napiše!!??
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.