Karaburma

Beograd | Palilula

Član od: 19.09.2019.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > E-reader

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Da

Da napomenem da prvo nisam želela da joj dam negativnu ocenu ali pošto me je blokirala i to samo zato jer sam joj lepo napisala da oglas ne odgovara predmetu uživo. E book reader radi ali je mnogo izgreban, po celoj površini, ne smeta pri čitanju, međutim smatram da je u oglasu trebalo da naglasi da je ekran skroz izgreban, po celoj površini i to dosta. Ipak nisu male pare i mislila sam da neko ko poseduje ovakvu stvar i voli da čita, da vodi računa o tome, međutim pogrešila sam. Zaista nije bilo potrebe za blokiranjem jer devojci ništa ružno nisam rekla, niti sam nameravala da vratim uredjaj, jer sam moj stari čitač prodala i tako kupila ovaj. Smatram da je ipak treba zaobići kao prodavca!
E book reader doslovno izgleda kao na fotografijama koje su prilozene i u pitanju je polovan proizvod, sto je sveukupno vrlo jasno u oglasu. Iako rado prihvatam sve sugestije kupaca, jer to unapredjuje i moj rad u trgovini koji vec broji par godina, ne zelim da dozvolim da budem deo rasprave koja nije cinjenicno zasnovana. Ipak, iskreno zelim da Vas lepo posluzi e-reader, u sta sam vise nego sigurna da se vec desava. Sve najbolje!

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Devojka je slagala je u potpunosti opis uređaja. Našao sam se sa njom lično, delovala je nevino, rekla da lap top radi u potpunosti, da se može povezati na internet i da nema nikakvih smetnji. Kada sam došao kući sve je bilo drugačije, koči, treperi slika, gasi se. Kada sam je pozvao i rekao da hocu da joj vratim lap top uredno mi je napisala "au tebra nemam pare, cujemo se sutra" nijednom se nije javila na teleron, odbija pozive i pravi se luda za smešnu cifru. Ako je spremna da cas *** za 5000 dinara zamislite tek onda kakav je to čovek i na šta je tek spremna. ČLAN ZA APSOLUTNU SANKCIJU. TOPLA PREPORUKA DA GA IZBEGAVATE
1. Gospodin Aleksandar i drug isprobali laptop pre kupovine, zato smo se i nasli. 2. Nakon, pretpostavljam, obavljenog ko zna kakvog posla sa laptopa hoce da ga vrati 3. "Vrlo lako smo ti dosli do adrese stana" i slicne poruke je slao, od kojih bi se svako normalan uplasio i prestao da javlja 4. Nije 5000 dinara nego 4800 5. Sramota!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.