karesz.j.r.

Bečej

Član od: 05.03.2009.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Audio > Zvučnici | Oprema i delovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupio sam westra visokotonce po opisu iz oglasa ne cackani i testirani ali kada sam dobio zvucnike posle merenja je utvrdjeno da je jedan od njih motan i to izgleda nogama. Taj zvucnik koji je motan ima 3 oma dok drugi ima 3,5 oma sto je u redu. Motani visokotonac je na testu na propustenu struju od 1,5 votli izbacivao kalotu po 3 milimetra dok je drugi jedva milimetar izlazio iz magnetnog polja sto je takodje uredu za ispravan visokotonac. Najverovatnije je motan sa debljom zicom tako da je namotaj tog motanog dublje u magnetnom polju i daje jace srednje zvuke za koje ova membrana nije predvidjena pa dolazi do ispoljavanja nezeljenih zvukova jer membrana radi ispod njene rezonantne frekfencije. Mozda bi ova prica o extra visokotoncima, netaknutima i testiranima prosla kod nekog ali ne i kod mene. Ja sam graditelj zvucnika i kutija za zvucnike vec 20+ godina a sa 15 godina sam napravio prvi zvucnik tako da poznajem ovu tematiku u srz. Ne bih imao vise sta da dodam osim to da ima Boga pa ce on to sve vratiti kome i kako treba po zasluzi. Cuvajte se ljudi.
Napisali ste mi da kad primite zvucnike da cete mi se javiti, niste se javili, niste mi napisali da vam ne odgovara iliti sve ovo sto ste naveli u oceni, naravno da bih ja primio paket nazad i platio sve troskove, sve ovo lici da ste jedva cekali da narucite nesto od mene samo da mi date negativnu ocenu, trebali ste da mi se javite. Zvucnici su testirani kod mene i ne cackani ali to je polovna roba tako da ako su dirani to je bilo pre nego sto je stiglo kod mene ali ni to nema veze opet pisem ja bih primio nazad ako ne odgovara ali vi izgleda da ste dobar majstor ali loš covek. Sa vama ne treba saradjivati

Audio > Zvučnici | Oprema i delovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Dao sam negativnu ocenu posto gospodin Karolj, poslao poluispravne zvucnike i dao potpuno netacan opis zvucnika. U telefonskom razgovoru na moj zahtev da vratim zvucnike nije se izjasnio. Kasnije na Kupujem Prodajem je pristao da vratim zvucnike ali dao je ucenjivacki zahtev da mi umanji 1000 din (od 4000 placeno vrati 3000) i ja platim postarinu. Na postarinu sam pristao ali ne vidim na osnovu cega mi umanjuje placenu cenu zvucnika. (posto sam vec na gubitku platio bih 2X650 din postarine) Slike jesu bile vece rezolucije ali dosta nejasne, nije se moglo videti talasasta ostecenja Deformiteti menbrane na oba zvucnika u opisu oglasa tu cinjenicu je precutao. Napominjem da je paket odlicno upakovan i da takva ostecenja nisu nastala u transportu vec ishabnost usled rada i starosti zvucnika. Jedan zvucnik je rado ali nisam siguran da je imao deklarisanu snagu zbog deformisane menbrane. Drugi je imao oscilacije (zujanje) cim se malo pojaca. U oglasu pise da se menbrane ne pomeraju a zatim pise da se pomeraju +- 1 mm. Posto je gospodin Karolj ispravnost iprobao na 75W pojacalo kako je sam priznao u telefonskom razgovoru, ali nije rekao da je koristio skretnice, sto je obavezno za srednjotonski zvucnik. Moguce da je osteto jedan od zvucnika koji se sada dosta pomera i osciluje. Zao mi je sto je ispala ovakva situacija ali ocigledno je da se nije poneo posteno kao prodavac. Moze pisati kao opravdanje bilo sta ali ovo su cinjenice. Stoji u porukama K. P. Da odbija da mi vrati placeni novac hteo je da mi uzme 1000 dinra za nista. Hvala
kupac je ostetio membranu jednog zvucnika zato sam pristao da primim nazad zvucnike ali umanjeno za 1000 din.jednom pise uvijeno pa kad sam odgovorio onda malo uvijeno, sve u svemu i sam je napisao da sam hteo da primim nazad zvucnike koje rade. a sto se postarina tice to me se ne tice, on je narucio, jos da dodam da mi je pretio da ce da me tuzi u mobilnom razgovoru pre nego sto sam se izjasnio da li cu da primim nazad paket, i jos da dodam u pocetku mobilnog razgovora poceo je da vice na mene pa sam mu rekao da ne vice, ceo razgovor sam snimio.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.