katarina kolbl

Inđija

Član od: 28.11.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Nameštaj > Stari i stilski nameštaj

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Katarina prica bajke danas kupuje Sutra nema gde da stavi komodu Dam joj popust , organizujem Radnike I prevoz do Indjije . . Ona nema vremena napise poruku Ovde je sve na dobrovoljoj Bazi Kupumo samo ako zelimo I mozemo I stoga ne treba da se sluzimo Lazima . .
Draga gospodjo mi smo bili samo u pregovorima nista nije konačno dogovoreno naravno da sam pitala koja je najniza cena, oko prevoza ste vi predlozili sa kojom cenom se ja uopste nisam slozila da li to uopste stoji u porukama koje sam vam ja uputila, zeleli ste posto poto da mi uvalite vitrinu, ali verujte da je sad od vas ne bi kupila nikada u zivotu jer ste nasilno nastupili, moje lično pravo je da razmislim i da ja odlučim kada cu je kupiti ili je uopste necu kupiti, a od vas ne bi nista kupila ni za jedan dinar. Sa svim prodavcima sam do sada saradjivala fantastično i svi su bili prezadovoljn oko pregovora ovo jos nisam dozivela sem od vas., da vi meni odredjujete vreme kada cu da kupim neku stvar vi ste se mogli sloziti ili ne mozete prodati vasu vitrinu kome god zelite ne morate meni i mislim da to nije bio razlog da mi date negativnu ocenu. Molim ovim putem KP tim da vasu negativnu ocenu ukloni jer ja nista konačno sa vama nisam ugovorila, a mislim da dosta stvari kupujem ovim putem i da niko samnom nije imao problema osim dotične gospodje.

Nameštaj > Spavaće sobe

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nije za preporuku saradnja sa gospodjom ako ne morate. Rezervisala je namestaj, nije se pojavila da ga preuzme u dogovoren dan, zbog transporta. Ja sam joj organizovao prevoz do Indjije i dovezao namestaj da bi tek onda rekla da ipak nije zainteresovana.
Svi navodi koje je dotični gospodin naveo netačni ja jesam rezervisala sobu gde je pisalo da je kao nova i trebala sam da dodjem da preuzmem sobu kako stoji u opisu no gosp., Milos se ponudio posto mu je nedelja poslednji dan da se iseli iz tog stana u Beogradu a inače je morao da vozi svoje stvari u Slankamen ponudio se da mi doveze sobu u Indjiju jer prolazi kroz Indjiju.Kada je stigao do moje kuće počeo je da iznosi stvari koje su samo za baciti ni blizu opisu koji je naveo i iz tog razloga nisam zelela da preuzmem a ne iz razloga da nisam zainteresovana.Ovo sto sam vam navela je tačno sto posto pogledajte sve moje ocene i bice vam jasno.Znači ja furdu nisam zelela stvarno da preuzmem jer je to samo za smece namestaj koji je sam rasusen razvaljen, nabubrio od vlage i izgreban izguljen.I molim vas da negativnu ocenu koji mi je nepravedno dodelio gospodin skinete sa moje ocene.Lep pozdrav Katarina
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.