Katarina

Barajevo

Član od: 25.09.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Nega i lična higijena > Oprema za masažu

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslato Gospodinu artikal 12.04 danas za danas. Da bi sto pre stiglo, jer u subotu nismo mogli da posaljemo. Na sajtu postexpressa pise da je 13.04. Izvesten. Gospodin kaze da on nikakav obavestenje nije dobio, nit mu je paket isporucen. Ja sam ga obavestila, (dala I PE broj ) da ce morati on do poste da ide da podigne paket. On je rekao da nema vremena za to, a danas mi se paket vratio i platila sam 460,00 din dupli ptt. Ako nesto porucimo, onda treba da racunamo i na to da mozda cemo morati ici do poste. To nije do mene bilo! Hvala Vam sto sam morala iz svog dzepa da isplatim. Sve najbolje, dajem prvu negativnu ocenu.
Istina je da je poruceno 15.04, da bi artikl bio poslat tek 12.04, jer ga nije imala na stanju, iako ga uredno reklamira. Sacekao sam dok ne stigne na stanje. Artikl mi niko nije dostavio, niti obavestio da ce biti dostavljen. Da sam hteo licno da preuzmem artikl, to bih i uradio, a ne porucio online. Pandemija je i ne zelim da rizikujem.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.