Katarina

Beograd | Zvezdara

Član od: 04.02.2010.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Uređenje kuće > Lusteri, visilice i plafonjere

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nikada goru saradnju nisam ni sa kim imala. Kupljena lampa je stigla u jadnom stanju, sva polomljena i iskrivljena, ali fino zapakovana, ti moram priznati! Ubedjivala me je doticna da ima fotografije lampe koja je u ispravnom stanju i jednom komadu pakovana za slanje! Cak mi i trazila mail kako bi mi te fotografije poslala. Naravno, to se nije dogodilo. Nikome ne bih preporucila saradnju sa ovom gospodjom, koja je nasla i za shodno da se pri tom ponasa bahato i nekulturno! !
U ZIVOTU NISAM POSLOVALA SA POKVARENIJIM I PAKOSNIJIM STVORENJEM! Lampi sam cak stavila nov gajtan sa prekidacem jer ga nije imala (sto se moglo videti sa slika), i promenila fasung kako smo se dogovorile i u potpuno ispravnom stanju kao sa slika je i poslala. POTPUNO ISPRAVNU I CELU!!! Znam kako pakujem i nikad nisam imala problema da je bilo loma u transportu! ZENA JE ISLA DOTLE DA IZLOMI LAMPU DA BI TRAZILA PARE NAZAD JER JOJ SE NIJE SVIDELA UZIVO! Samo da je rekla da joj se ne svidja, vratila bih joj novac, i jedino sto bi platila su troskovi transporta. ODVRATNA OSOBA, GROZAN SARADNIK. Ne zaboravite da ce vam se vratiti sve sto cinite. "CINI DOBRO I RADUJE SE, CINI LOSE I NADAJ SE"...sudeci po nacinu kako zivite i kako se ponasate, nemate cemu da se radujete.

Kolekcionarstvo > Modelarstvo i maketarstvo

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dogovor nije ispostovan i dzaba sam dolazio po snegu i minusu , kad sam dosao raniji dogovor je otpao i cena je bila mnogo visa nego kad smo se dogovarali . Bezobrazluk. Ne preporucujem saradnju. .
Upao je kao kabadahija i poceo da ucenjuje sa cenom koja je znacajno niza od oglasene i naglasene (pri tom nije ni kupio model za koji je dao ocenu), bila sam presrecna kad je izasao jer je i mene i decu poceo da plasi agresivnim nastupom. Nisam pristala na njegove dilerske cene i to je razlog za ovakvu ocenu. Cast mi je da neko ovakav ne preporucuje saradnju sa mnom, jer takve ljude zaobilazim u sirokom luku uvek i svugde i svaki negativan komentar iz usta ovakvih ljudi, shvatam kao kompliment!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.