Katarina

Beograd

Član od: 13.10.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

TV i Video > TV | LCD, Plazma, LED

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Preko KP poruka dogovorena kupovina, prodavcu ostavljeno vreme da pošalje predmete kada bude mogao, da bi mi posle nekoliko dana poslao poruku da ne može da šalje TV, javio mu se kupac iz okoline, prodaće njemu. Dogovor neće realizovati! !! Pitam se kuda ide ovaj svet, šta se dešava sa ovim ljudima?
Prvo, tv je jedna cena, vi ste ponudili nizu. Novac niste uplatili, da ja ne bih ispostovala. Drugo, kao sto sam objasnila i preko poruka, imam bebu, sa kojom sam sama, tesko mi je da upakujem tv, nemam kutiju i sve to jos da nosim sa bebom da Vam posaljem. Lakse je da prodam osobi koja ce da dodje i da uzme nego ja da nosim u postu i saljem iz Beograda za Nis. Trece, kada smo se dopisivali, rekli ste da Vam tv i nije neophodan. I za kraj, evo i ja se pitam sta se desava sa ljudima da nemaju ni trunku empatije ni trunku razumevanja?
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.