Katarina

Novi Pazar

Član od: 30.09.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Dvorište i bašta > Sadni materijal za baštu

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Izbegavajte u sirokom luku ovaj oglas. Porucio sam 20 sadnica, dobio sam 18 grancica bez ijedne zile i 2 sa svega par zilica. Nikako ne odgovara opisu oglasa. Nije dzaba jeftinije mnogo od svih ostalih. Jednom recju katastrofa.
Ovo su oziljene sadnice sumske borovnice, nije americka hibridna borovnica.

Dvorište i bašta > Sadni materijal za baštu

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dogovoreno je bilo pre same kupovine da ce nam nadoknaditi sadnice koje se budu osusile do maksimalno 50% od ukupne kolicine. I nakon javljanja u Novembru da su nam se sadnice osusile i dogovora da nam se posalju nove korisnik to nije ispostovao. Nakon ponovnog zvanja telefonom i dalje nije ispostovan dogovor. Dajem negativnu ocenu za nekorektnu saradnju i neispostovan dogovor. Ovaj korisnik je korektan dok ne uzme novac a potom se gubi svaki profesionalizam i dogovor.

Odeća | Ženska > Trenerke

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Žena radi bezobrazno, dimenzije ne odgovaraju. Dva puta sam promenila trenerku, ali svi iste veličine nije onaj koji mi treba. Zena je odrezala oznaku. I poshtarinu sam platila i svoju i nejnu, izgudila sam 900 dinara. Prvi put sam se srela sa nefer poslovanja na ovom sajtu. Budite oprezni!
Nije bio problem da se zameni trenerka, prvi put porucila M, a zatim XL i ta joj nije odgovarala, odmah je krenula da panici i da mi preti prijavom, medjutim nikog na silu ne mogu da nateram da zameni trenerku itd. Ja sam fer ispala, kakvu je ona nargilu poslala. Haos!!!! A za postarinu svako placa svoju, ona komentarise kako ne bih htela da trosi novac posto je zamena bila u pitanju!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.