Kefri

Bor

Član od: 02.06.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Matične ploče

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dogovorili smo se za maticnu da nema ostecenja, na kraju se ispostavilo da imam poprilicno parce koje je pregoreno. Platio sam samo postarinu , ali dogovor je dogovor, i ocena je takva.
Hahahaha za ove dve godine koliko sam clan sajta ovo je najgluplji nacin da se covek oceni i to zbog 250 din postarine..a rec je o tome da mi je trazio plocu i rekao mi je da mu je bitno da ploca nema ostecenja sto nije ih ni bilo da bi posle toga trazio da mu ja posaljem plocu bez otkupnine da bi on proverio sto sam i ucinio. Kada je preuzeo i pogledao plocu rekao je da ima deo na ploci koji je pregoreo i koji sam ja trebao da vidim. Imao je moj broj telefona nije me kontaktirao nego odmah bez ijedne reci me ocenio nije meni do ocene ali nije lepo. Naravno ja se u to nerazumem i meni je to sve isto tako da MI JE OCENU DAO NA KONTU POSTARINE OD SVEGA 250 DIN. MISLIM DA OVO NIJE UREDU I HOCU OD ADMINISTRATORA DA MI SE IZBRISE OCENA..

Mobilni telefoni > Mobilni telefoni za delove

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

pre nego narucih pogledah njegove ocene prethodne i to me prevari, ocigledno covek u medjuvremenu negde ostao bez para, gladan ili ne znam sta mu se moglo strasno dogoditi da proda obraz za sitne pare, elem radi se o 3000 din covek slika jednu stvar i opise je naime puklo staklo kaze tekst i naknadno mu je pukao i displej, slike koje to dokazuju naravno porucih bez reci, platih. pokusam da upalim telefon a on mrtav njegove ocene kazu da nije hostapler ja na punjac par sati a telefon mrtav, maska pozadi odlepljena pogledam a ploca zbog koje sam i narucio telefon mrtva da mrtvija ne moze da bude poskidani kavezi. .. nije istina da nisi znao mozes odgovor pisati kakav hoces ne tice me se 3000 je malo za obraz, poruke si video ignorisao si ih znaci svesno si usao. posteno sam platio, lepo si mi uzvratio. ne znam ljudi pazite se narucivanja od njega prethodne ocene ocigledno vise ne vaze covek je ocigledno usao u probleme pa mu vise nista nije vazno topla preporuka od njea samo licno preuzimanje nista na poverenje
Opis predmeta je bio: Na proadju gore navedeni telefon sa ostecenim tacem u gornjem levom uglu ali tac radi bez obzira na to I posle sam slucajno seo na njega I onda je nastradao I ekran... Puni pali radi sve ok neko vreme i iz cista mira se izgasi i posle odmah se upali I radi ok. . . Zadnji poklopac je ok nije ostecen ima foliju kao i prednje staklo. . ZA OSTALO PITAJTE MOZDA SAM NESTO ISPUSTIO. . DOBRO PROCITAJTE OPIS POGLEDAJTE SLIKE I KUPUJETE TO SA SLIKE ZA DODATNA PITANJA PITAJTE I KADA KUPITE NE VRSIM VISE POVRACAJ NAZAD AKO VAM SE TO NE SVIDJA NE GUBITE VREME. . POGLEDAJTE I DRUGE MOJE OGLASE!.. Sobzirom da me je clan pozvao na telefon i pitao samo DA LI JE PLOCA SIM FREE ja sam odgovorio da jeste i nista sem toga me nije pitao verovatno nije procitao oglas do kraja...sta se u medjuvremenu izdesavalo sa telefonom neznam tacno jer ja od kad sam mu polomio ekran i tac nisam ga vise ni palio a ni punio..neznam u cemu je problem da li je baterija ili ploca neznam jel sliku su pokazale da je telefon radeo a sad sta ko pise ovde to stvarno ne mogu da promenim..
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.