Kengur

Beograd

Član od: 26.11.2018.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Foto-aparati i kamere > Objektivi, sočiva i durbini

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Objektiv jeste očuvan i ima sve poklopce ali je neispravan! ! Ne radi mu stabilizacija, prodavac tvrdi da ne zna o čemu pricam jer je po njemu to ok. Falinka se ne primeti odmah jer se javi prilikom paljenja aparata. Kvar je potvrđen u ovlašćenom nikonovom servisu Refot B. Prodavac nije bio zainteresovan da se problem reši. U oglasu stoji da je objektiv nekorišćen ali je njemu stabilizator radio.
Zbog kupca sam morao da obezbedim da neko ostane kuci da bi kupio objektiv tada jer nije mogao drugi dan. Objektiv sam ja isprobao pola sata pre prodaje i sve je radilo kako treba.Kupac se javio sutradan sa pricom da objektivu ne radi stabilizacija i da se cuje lupkanje prilikom trazenja fokusa(sto se kod mene nije culo) takodje mi kaze da je popravka u servisu 12000 i predlaze mi da podelimo poravku ili da mi vrati objektiv(sto je sasvim suludo da neko prihvati to ko zna da je pre toga objektiv radio. Prodavac mi nudi povrat objektiva i da mu dam 25€(pola cene) sto ja odbijam uz odgovor da ne zelim da uzimam neispravnu stvar za koju znam da je radila.Zbog toga sam u oglasu napisao licno preuzimanje da bi kupci mogli na licu mesta mogli da isprobaju objektiv. Kupac nije iskoristio tu priliku tako da ne znam dal se njemu nesto desilo sa objektivom(ispao ili nesto drugo).Objektiv je koriscen svega para puta i zato je napisano da je kao nov tako da ne znam zbog cega bespotrebno davanje negativne ocene.Ako neko iz administracije bude citao ovo takodje i poruke samnom i kupcem molio bih da obrate paznju.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.