kg

Kruševac

Član od: 13.11.2019.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Delovi i alati > Auto | Trap

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nista ispostvano nije. Robu salje koja je ne ispravna. Roba vracena, nece da je podigne. Ne preporucujem saradnju.

Automobili | Delovi i alati > Auto | Auto stakla

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Cisto bezobrazluk i zavlacenje musterija. . Odugovlacenje od 17decembra cekam sofersajbnu, svaki petnest, mesec dana mu stize druga, i na kraju kad pitam sta i kako kaze ostecena i ova i tako svali put. . Konstantno se vadi na kolege iz Paracina. Znaci price za malu decu, da ne komentarisem ostale stvari vezano za sve to. Naravno, sve poruke imam na KP. Ne preporucujem nikakvu saradnju sa clanom. Totalno neodgovorno i bezobrazno. Ako zelite sigurnu kupovinu, bolje potrazite negde drugde. Srecno.
Hvala na lepim recima ovo vise govori o tebi. Valjda si sada srecan. Mi te nismo zadrzavali da ne kupis na drugu mestu ali kod drugih nije cena 50 evra iskreno ti je odgovarano uvek. Korektno maximalno niti si ostecen niti bilo sta ali nazalost sistem ocenjivanja na kp je malo vise glup jer svako moze da svoje hirove ispoljava na druge clanove. Mi nikakvu trgovinu nismo obavili pa da ti ne budes zadovoljan kvalitetom ili uslugom. Tako da stvarno ne vidim razlog ove ocena ali se zahvaljujem. Jer i negativna ocena je dobra jer ucimo kako da poboljsamo kvalitet usluge. Hvala jos jednom onako od srca.

Automobili | Oprema > Zvučnici za auto

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Čekao sam od 27.02.2022 da mi pošalje zvučnike Odugovlačio je mesec dana. Na kraju je rekao da su mu svi oštećeni (zašto ih je stavio u oglase onda), ali mu stiže novo vozilo pa će skinuti sa njega. Naravno, i dalje se ne javlja. Izbegavajte ovog člana.
Obavestili smo najiskrenije coveka mi rasturamo stotine vozila mesecno desi se jednostavno da nemamo na lageru jer dok se ne skine ne mozemo da znamo u kakvom je stanju zvucnik. Niti je ostecen niti prevaren mnogo je glup ovaj sistem ocenjivanja na kp. Dobijes negativnu na osnovu necijeg hira .. uredu bi bilo da je on ostecen na bilo koji nacin sa nase strane ali mi nismo obavili trgovinu obavesten je o svemu ... sta reci o ovom coveku. Hvala mu na ocenjivanju i negativna ocena je dobra za nas.

Automobili | Delovi i alati > Auto | Motorna grupa

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Hteo sam da kupim od coveka motor za auto. Pitao sam ga koja je oznaka motora i on mi je odgovorio da je oznaka ista kao moja, te sam ja odlucio da kupim taj motor. Otisao sam iz Beograda u Paracin po motor i covek se tamo nije pojavio vec njegov kolega koji sa njim prodaje auto delove a navodno ne zna ni najmanju stvar oko mehanike. Pokusavao sam da nadjem oznaku motora kako bih proverio d je to taj jer nijedan papir nisu mogi da nadju od motora iako su oni vlasnici. Ja pozvao mog majstora i on je na osnovu slike primetio da oznaka motora nije ta za koju je on tvrdio vise puta da jeste. Ja se vratio kuci i pitao ga kako da resimo to i dogovorili se da mi uplati 2000din za gorivo. Kako nisam dobio ni izvinjenje a ni 12 dana nakon toga 2000din. sledi i ocena za koju se potrudio da je dobije.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.