Kika

Pirot

Član od: 30.03.2020.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi | Memorije

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Čovek mi poslao memorije po dogovoru za koje sam i pored toga što je u oglasu pisalo "testirane i ispravne" opet pitao dal je sve ispravno na šta mi je rekao da Jeste. Što se ispostavilo da nije tako jer od 3 RAMa radi samo 1. kad sam mu u poruci napisao kako stoji stvar, rekao je "Nemoguće probao sam" i blokirao me. Na mobilnom nedostupan.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Fiokica u drugoj boji dugmici fale I ajde sve sve ali covek je tvrdio da je njegov telefon a na kraju ne zna patern I istera mi 1000rsd iz dzepa za otkljucavanje Ovaj clan ce reci ono sto zelite da cujete I ako je laz
Kao prvo telefon sam ti prodao pre mesec dana sada se tek javljas da ti neodgovara i dajes mi negativnu ocenu bezveze u oglasu je pisalo da fiokica nije ista dugmici su bili ispravni i na svom mestu bila je i slika na oglasu ko zna sta si ti radio pa to izgubio prilikom otvaranja i zamene lcd lock za otkljucavanje je bio slovo G mogo si lepo da pozoves i da pitas.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.