Kineski Telefoni

Beograd

Član od: 25.10.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Kineski telefoni

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodao mi je telefon na kojem ne radi lepo mts mreža. Testirano sa više mts kartica, nošen u servis gde su mi rekli da je telefon neispravan i da ponegde uhvati 2g signal. Poručio mi je da mogu da mu pošaljem telefon da on nosi kod svog majstora prilično agresivnim tonom, što bi značilo da bih izgubio i telefon i novac. Gospodin trguje telefonima, a očigledno ne zna dovoljno dobro to da radi. Izbegavati ga u širokom luku. Na moje pitanje o tome da mi vrati novac jer je telefon neispravan dobio sam blok.
Klinac me smarao dva dana ja sam mu ponudio da ga vrati da ga ja odnesem u servis i ako je pokvaren da ga popravim ili mu vratim novac.On je mene nazivao prevarantom ima KP nasu prepisku nemogu ja da dopustam da me neko vredja zato sam ga blokirao.Nek me tuzi ako misli da sam prevarant ja sam ovde i nigde ne bezim ima moje podatke pa nek ih prosledi...Niko ne daje garanciju na polovne stvari kaze neradi na mts mrezi a radi na vipu i telenoru svasta a nije probao ni drugu karticu nek mu je na cast.Nema ni jedan dokaz za svoje tvrdnje ja sam prevarant sa 85 pozitivnih ocena a on je posten ma da...
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.