King Mobile Bg

Beograd

Član od: 09.03.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Konzole i igrice > Sony PlayStation

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Uz konzolu dao radnu garanciju koju nije ispostovao, nije mi dao usb kabal, hdmi kabal je bio iskidan, baterija na dzojstiku trajala manje od sat vremena, zadnji panel konzole bio odvaljen, ponavlja "polovno je" iako je dao radnu garanciju, kaze klinac koristio, zasto bi to méne zanimalo ako je on prodavac, ovoliko pozitivnih govori Samo da ljudi koji su kupovali nisu naisli na problem srecom, Ali ako naidjete kao ja nek vam je bog u pomoci. Nikako ne preporucujem saradnju sa clanom
Kupac je lud , kupuje polovnu konzolu a hoce da je novo sve ne kapiram.

Mobilni telefoni > LG

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

U pianju je samsung s6 edge obrisao oglas da Nije mi reko za duhova niti za rozu liniju reko je daje sve ispravan ali nije tako ne prupurucujem saradnju sa takvim nema veze sto ima 300 pozitiv i 1 negativna ocena nemojte saradjujete sa ovim
Kupac je dobio telefon kao iz opisanog stanja, jaa ne razumem sto ga je uzimao ako zna da je telefon ostecen, cena je bila simbolicna bas iz razloga posto je telefon u losem stanju, napisao da moze za delove ili provremeno koriscenje, kada mi je javio da je nezadovoljan , ponudio sam mu da mu vratim novac i da posalje telefon nazad ali on nije hteo , i kao posalji mi danas kada ti legnu pare deo novca i to je to , dogovorimo se da mu posaljem 1000 dinara nazad , ja nisam stigao do poste ono vec negativna ocena. Ne kapiram sta sam ja tu lose postupio , svima uvek izadjem u susret bilo sta da im se ne svidi cak i na svoju stetu, ali ovaj kupac je ocito isao na varijantu da dobije besplatno telefon.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Proizvod reklamiran kao vakum sto nije, dobio sam telefon u otvorenom pakovanju bez slusalica. Obrazlozenje je da je prodavac dobio 3 identicna telefona koja nije detaljno pregledao (a u oglasima tvrdio da je vakum originalno pakovanje! !? ?) Oprez pri trgovini sa ovim clanom, netacan opis oglasa!
Ja sam telefone kupio kao nove u Vipu uz racun i pisanu garanciju i naravno da ih nisam otvarao da bi mogao da ih prodam , telefon je nov to garantujem sva tri sam prodao i za prva dva nisam nikakav problem imao a ovaj kupac se zalio kako je telefon otvoren i da nema slusalica, ja to stvarno nisam znao i ne vidim da sam nesto tu kriv da bi dobio negativnu ocenu.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.