Kiril

Beograd

Član od: 27.04.2010.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

TV i Video > DVD plejeri/rikorderi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Svim kupcima koji hoce da saradjuju sa ovim clanom skrecem paznju i da budu oprezni, porucio sam DVD plejer, lepo sam reko coveku ako je sve sto pise u oglasu da mi posalje dvd, niti sam obarao cenu niti bilo sta, covek kaze sve je kao u oglasu, stize sav ulepljen necim, poklopac ekrana razdvojen, pristo katastrofa, ovakav uredjaj ne bih uzeo ni besplatno. Javim coveku on meni lepo kaze unuka mi prosula sok po DVD moze da se obrise, pa zasto ga nije obrisao. Nije neka cifra to su 2130din ali je sramota
Sve sto sam napisao je tacno. On bi hteo da za 1700 kupi nov Dvd plejer a to ne moze. U Tempu takav plejer kosta 12000 din. Sve funkcije koje sam naveo rade 100 posto a estetska strana je mogla da se vidi jer je uredjaj slikan u mnogo slika i visokoj rezoluciji. Prema tome ja znam da ljudi nemaju para ali ne treba preterivati. Koliko para toliko muzike. Odbijam prigovor jer on nije rekao da je uredjaj neispravan.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.