Kis Antal

Zrenjanin

Član od: 28.06.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Tableti

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodao mi neisprava tablet, kaze do softvera. Odneo sam ga u servis, ubacili drugi android i opet ne radi, treba da se zameni konektor za punjac. .. .. izbegavajte ga. .
Sve je pisalo u oglasu, hteo sam da platim nije mi da broj tekućeg računa . Ja iz Austrije drugačije nemogu da platim

Kompjuteri | Desktop > Hard diskovi | Eksterni

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodavac nije ispostovao dogovor, nije poslao hdd a rekao da jeste, ne znam kome je poslao ali meni nije, na pitanja , ,da li ste poslali hdd? ,, nije se udostojio ni da odgovori. Izbegavajte ovog clana!

TV i Video > Smart TV box

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

bezobrazan prodavav , prodaje neispravne stvari ljudima. spustio mi slusalicu , i blokirao me
Sve stoji u porukama na KP, kupio je fire tv stick bez daljinskog kako je i stajalo u oglasu kad je video da nezna da se snadje zeleo je da vrati predmet. Mislim da bi bilo bas super kad bi mogli da kupujemo stvari svugde i svasta i ako nam se ne svidjaju ili neznamo da ga koristimo da jednostavno vratimo pare. To jednostavno neide. Sto ste kupovali nesto u sta se ne razumete nije tehnika magare da ga svako jase.

TV i Video > DVD plejeri/rikorderi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

IZBEGAVAJTE OVOG PRODAVCA I NEMOJ TE DA VAS ZAVARAJU POZITIVNE OCENE JER SU IZ 2014. Verovatno se mnogo toga promenulo pošto je bio u stanju da ovo uradi zbog 1000 dinara. Naime od “prodavca”, ako se ovaj može tako nazvati, Kis Antal ID: 119439 kupio sam dvd portabl, sve smo se dogovorili oko cene i ja sam mu poslao podatke (svi koji kupuju na KP znaju da je to završena trgovina). .. očekivao sam paket sutra dan ali ga nije bilo. Kada sam ga nazvao i pitao da li je poslao rekao mi je da jeste. Ali po glasiu sam uvideo da me laže, on je verovatno za veću cenu prodao nekom drugom uređaj taj dan kada je trebao meni da pošalje. (Uvek zamolite prodavca kada se dogovorite da skine odmah oglas da ne bi uređaj prodao nekome drugom posle dogovora sa vama). Mogu da vam uslikam celu konverzaciju iz koje se može zaključiti da sam uređaj kupio od njega i da je napisao kako je uređaj poneo sa sobom na posao i da ga šalje sigurno. Sada me je blokirao na Kupujem prodajem i neće da se javi na telefon (samo mi se jednom slučajno javio (nije znao moj broj i na brzinu reko da je uređaj poslat i kao sad će on da pogleda gde je zapelo). Danas vidim da mi je blokirao i mobilni. To je sramota šta čovek može da uradi zbog 1000 dinara veće zarade. Ono što opisuje ovakve ljude je ne samo manjak nego nepostojanje morala, odgovornosti i dostojanstva svih onih vrednosti koje su za ponos.
Hvala ti na uvredama za koje mogu da te tuzim kao i ceo sajt Kupujem prodajem koji je dopustio uvrede u rubrici ocene gde lepo pise da su strogo zabranjene uvrede. Nazvao si me necovekom i lazovom i jos ponesto preko telefona. Nisam prodao Vama uredjaj iz dobro poznatog vaseg razloga. Blokirao sam Vam doziv na mobilni jel ste zvali vise od 10 puta u toku mojeg radnog vremena. Ocene nisu iz 2014 niste dobro videli clanovi su od 2014 uglavnom sa kim sam trgovao pogledajte jos jednom uglavnom sam ocene dobijao prosle i ove godine. Verovatno ste vidoviti ili ste u kontaktu sa vidovitom Zorkom ili Kleopatrom kad se ste sve lepo shvatili i dobili viziju da sam prodao uredjaj za 1000din vise ha ha. Kazimi sta ti znas o moralu i dostojanstvu kad sam upravo zbog toga odustao od prodaje uredjaja Vama. Ako sajt Kupujem prodajem ne skine uskoro ovu ocenu vidimo se u skorije vreme na sudu posto su dozvolili uvrede u ocenjivanju. Opis iz oglasa tacan : ne (sta nije tu bilo dobro opisano kad ste dali negativnu) Komunikacija protekla dobro : ne ( sve je proteklo odlicno , do blokiranja na sajtu i namobilni) Ispostovan dogovor :ne (naravno ali vasom krivicom)

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Stigao mi je telefon, ali mi nisi rekao da na telefonu ne radi konektor za punjenje, za ciju sam popravku dao jos 1000din. nema smisla Kazes da nije otvaran, a sarafi se jedva odvijaju koliko su proglajzali od otvaranja. lepak od zamene stakla po celom telefonu. ne korektno skroz!
U oglasu je lepo stajalo neispravan za delove. Neispravan za DELOVE. Telefon je slikan sa svih strana.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.