kisssa

Novi Sad

Član od: 28.11.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Obuća | Muška > Patike

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Čovek je iskoristio to što dolazim iz beograda da pojedine stvari vešto prećuti, a za neke je baš slagao. Što sam ja ustanovio tek kad sam stigao u beograd. Iako nisam imao nameru da dotičnom dam negativnu ocenu smatrajući da sam za neke pojedinosti i sam kriv. Poslao sam mu poruku za ono što sam ustanovio bez namere da ga vredjam nego da mu ukažem na te neke probleme, , koje sam u samom dopisivanju video da je namerno lagao'' izvrće priču piše o nekim nebitnim stvarima. Kaže tuži me ja imam odlične advokate. Ode čovek u beskraj. Imam utisak da uopšte ne čita šta mu ja pišem, već po difoltu redja poruke jednu za drugom i time nedozvoljava da ja i odgovorim na iste. MOJA PORUKA IZBEGNITE GA

Sport i razonoda > Planinarenje | Oprema

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Može bolje

U naslovu je stajalo "mammut soft shel" ni "m" od mammut pantalona. Lekcija debelo plaćena
Gospodin je izuzetno bezobrazan, nekorektan, nezaintersovan za robu koju kupuje, i brzoplet. Bezobrazan, jer je naznačio da opis iz oglasa nije tačan, a dobio je isti istacki artikal koji je i bio oglašen. Nekorektan, jer sam komunicirao sa njime opširno i kulturno, kao i sa ostalih 213 kupaca pre njega, ali je on označio da "može bolje", jer je obezglavljen od sujete koja ga je protresla nezadovoljstvom izvršene trgovine. Naime, oglasio sam odličnu kopiju Mammut pantalona, sve se to jasno videlo u oglasu, i cena od 70€ je to govorila, pantalone čak nisu imale ni naziv modela, već samo Soft-Shell, gde on javlja ni pola sata po postavci oglasa, a cela njegova komunikacija sa mnom je bila "ako može za 60€, dogovorili smo se". Dobio je pantalone za 60€, ni reč nije pitao za njih, a mogao je, moj telefon nije "okrenuo", a mogao je, preuzeo je panatalone, i nije se javljao, i 10 dana kasnije mi javlja kako nije zadovoljan jer nisu original, može li da reklamira, kao da sam ja Intersport. Nikada nikoga ovde nisam prevario, svi su bili zadovoljni saradnjom sa mnom, ali su i znali šta kupuju, ako i nisu, javili su mi se i pitali; normalno je pogledati šta je pod haubom pre kupovine automobila. Hvala na nagativnoj oceni i nezadovoljstvu izgrađenim na sopstvenoj nepažnji, nezainteresovanošću i probuđenoj sujeti.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.