Kivi

Požarevac

Član od: 05.12.2020.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Odeća | Ženska > Kaputi i mantili

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Clanica mi je poslala izlizan mantil, koji takav nije bio na slikama, ponudila sam da mi posalje drugi predmet da ne bi dolazili u situaciju da pisem negativan komentar, za mantil je rekla da ga operem, svakako izlizan mantil je uvek izlizan tako da tu pranje ne pomaze, posle toga ne odgovara na poruke, novac ne zeli da vrati, tako da bih ostalim clanovima preporucila da ne kupuju od doticne gospodje jer cete dobiti sve samo ne ono sto je na slici!

Odeća | Ženska > Kaputi i mantili

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslat mi je kaput sa postavom koja je po celoj duzini rasivena. Pravila se luda, navodno nije videla. Do preuzimanja paketa komunikacija ok, nakon toga nejavljanje. Necu nikada vise kontaktirati ovu zenu, ne preporucujem. Dimenzije nemerodavne po oglasu. Sve u svemu lose iskustvo.
Notorne lazi od ove zene. Kupac za izbegavanje. Kaput koji je narucila je bio kao nov, prelep i bez ostecenja. Nakon sto je preuzela paket na viberu je rekla da su joj kratki rukavi a potom da je postava rasivena nekih 2 cm. Sada navodi da je postava rasivena celom duzinom... Cista laz! Mere kaputa su tacno navedene u oglasu, pa ako su joj kratki rakavi njena greska, ne moja. Osim toga, kaput je oglasila u svoje oglase i prodala ga ubrzo. U svom oglasu nije navela nikakva ostecenja postave itd. Nekorektan kupac, pomalo bezobrazna i drska. KP tim bi trebao vise da se pozabavi sa nekorektnim kupcima. Imam preko 200 pozitivnih, ona jedva nekoliko. Njen komentar nije na mestu, negativna takodje.

Asesoari > Žene | Torbe

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodavac je ljubazan i slatkoreciv dok Vam ne uvali robu a onda se vise ne javlja. Roba ne odgovara opisu. Opis robe je u superlativu a cena nerealno visoka spram stvarnog stanja robe! Ne preporucujem bilo kakvu kupovinu i rizik sa ovim prodavcem.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.