Kizoni

Beograd | Novi Bg.

Član od: 21.01.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Obuća | Muška > Patike

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodavac je naveo lazne podatke o stanju patika ! ! Rekao je da si u odlicnom stanju a one su pokidane na vise mesta iznutra, zato mu dajem negativnu ocenu
Jos sam mu spustio cenu da bi taj mali problem resio koji je unutar patike i naravno da ih moze vratiti u svakom momentu i da nema problema sa cime se on i slozio sto se moze viditi kroz razgovor na KP nalogu a mogu i administrtori ove moje reci potvrditi.Obican ljigavac kome je sve u zivotu da daje negativne ocene. Ako nisum u pravu sto jednostavno nisi vratio patike nego si svestan da za ove pare ne bi mogao ni one polovne pijacarske da kupisa a kamoli original Asics.

Obuća | Muška > Patike

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Patike su u uzasnom stanju vestim slikanjem izbegnute su mane , prakticno nenosive , sramota, izbegavajte prodavca u sirokom luku.
Iako mu je sve bilo predoceno za nista nije trazio dodatno objasnjenje samo je trazio da mu ih posaljem verovatno sto je cena bila mizerna iako se na slikama videlo pravo stanje patika.Patike su slikane iz svakog ugla i ne znam sta bi tu moglo da se sakrije kako on navodi(mane).Svi koji su do sada bilo sta kupili sa mojih oglasa znaju da ako im se ne svidja roba mogu je vratiti u najkracem roku bez ikakvog problema,on nit je zvao nit se zalio nit trazio da ih vrati vec samo dao negativnu ocenu.Neka mu sluzi na cast.

Odeća | Muška > Duksevi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslati duks je trebao da bude original i potpuno nov, meni je stigao duks koriscen i sa raznim flekama i grudvicama po njemu. Ne preporucujem ga za saradnju iz razloga sto oglas nije bio u skladu opisa pravog duksa.
Vrlo bezobrazno i nekorektno. 10-tak dana je molio za nizu cenu obecavajuci da ce uzeti vise dukseva sto sam normalno i prihvatio ali bi kupovao jedan po jedan sto je u redu.Rekao sam ok ali prvi placas punu cenu a ostali idu sa nizom. e tu je pocelo prenemaganje pa ocu ovaj necu onaj daj prvi mi spusti drugi cu platiti punu cenu.Odmah mi je bio sumnjiv i rizican sto sam mu i rekao,Jednostavno cilj mu je bio da sto jeftinije prodje i kupi samo jedan po najnizoj ceni koristeci sa sa lazima i bezocnim moljakanjem. Mogao je samo reci da je odusta i ne bi bilo problema a ne ovako izmisljati i lagati u ostalom nije nikakav problem da ga vrati o mom trosku sto njemu naravno ne pada napamet jer je i sam kroz komunikaciju napisao da je sve u redu da je duks prelep i da je zadovoljan sa duksom sto ko zeli mogu poslati ceo transkipt nase komunikacije.Maksimalno bezobrazan klinac koji mislim da i nije punoletan pa na ovako nezreo nacin daje negativne ocene. .
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.