kkakttuss

Užice

Član od: 01.03.2019.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Najveca moguca negativna. Mozda je ovaj decko nekad bio posten ali moje iskustvo sa njim od pre neki dan je katastrofa. Prodaje telefon nov na svoje ime i naglaseno sa 6 gb rama u oglasu, kaze jaci model. Uzmem telefon pogledam ono 4gb rama. A garanciju ubacio neku falsifikovanu sa prelepljenim necijim imei brojem. Cujem se sa njim kaze poslao sam ti garanciji, a garancija ni posle 10 dana nije stigla niti ce. Nesaradjujte sa ovim clanom jer obican preprodavac, i sto je najgore patoloski lazov. Prijavljen je administratorima sajta. .
Prijavljen je adminima KP sajta samo se nadam da ce pravda pobediti i da ce ova neopravdana negativna ocena biti uklonjena. HVALA

Mobilni tel. | Oprema i delovi > Samsung | Futrole, maske i folije

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Upravo sam pokušao korisniku da pošaljem poruku da proverim da li je preuzeo pošiljku (poslatu 04.11.2019), i video da me je isti blokirao, pretpostavljam da pošiljku koju sam mu poslao neće preuzeti, i iz tog razloga dajem mu negativnu ocenu. Ne znam šta mu je bio cilj, od mene ovu pozitivnu ispod što je dobio je jer je očigledno pokušavao samo da jer je tražio unapred u cilju povećanja lažnih ocena. Teškog srca mu dajem ovu ocenu i veoma mi je žao što postoje ovakve osobe na ovom sajtu koje su neodgovorne i ne umeju da ispoštuju dogovor. Sve najbolje Vam želim u životu.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.