slika
1 od 1

TREĆA OPCIJA Vince Flynn

700 din

Šabac
Korišćeno
2
0
pre 14 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Svastarnica
Član od 25.06.2009.
kp izlog

61675) TREĆA OPCIJA , Vince Flynn , Zagreb 2017 , triler ;
U novom akcijskom trileru Vincea Flynna, autora mnogobrojnih bestselera New York Timesa, superagent CIA-e Mitch Rapp suočava se s neprijateljem za kojega nije ni znao da postoji. Kad diplomacija i vojna intervencija zakažu, preostaje samo treća opcija. .. Mitch Rapp je u Njemačkoj na tajnom zadatku: njegova je meta industrijalac koji prodaje oružje ozloglašenim teroristima. Kad tijekom misije sve pođe po krivu, Rapp shvaća da je njegov život postao bezvrijedan i da je samo još jedna figura na šahovskoj ploči moćnika za prevlast nad CIA-om. Osoba koja vuče konce spremna je na sve kako bi postigla svoj cilj, ali ono što ne zna jeste dokle je Mitch Rapp spreman ići kako bi otkrio tko ga je izdao.
mek povez, format 13,5 x 20,5 cm , latinica, 317 strana

ID Oglasa: #165850984
Informacije

Комуникација искључиво преко порука сајта Купујем продајем. Не шаљем поузећем члановима без рејтинга или са негативним оценама због непреузимања пошиљки. Сви артикли се могу преузети лично у Шапцу на адреси краљице Марије број 5 у термину по договору.  

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.