slika
1 od 1

Zaboravljene devojčice Sara Bledel

600 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
0
0
pre 13 dana
Danka
Član od 18.01.2021.
Svi oglasi
Naslov: Zaboravljene devojčice
Autor: Sara Bledel

Svetski bestseler

Jedan od najboljih kriminalističkih romana koje sam pročitao. Majkl Koneli

Telo nepoznate žene pronađeno je u šumi. Veliki, neobičan ožiljak na licu trebalo bi da olakša identifikaciju, ali niko nije prijavio njen nestanak. Nakon četiri dana šefica Specijalne istražne službe Luiz Rik odlučuje se za rizičan potez: objavljuje fotografiju žrtve u medijima u nadi da će pronaći nekog ko ju je poznavao.

Ovo kockanje se isplatilo: jedna žena je prepoznala žrtvu kao Lisemete, dete o kom se pre mnogo godina brinula u državnoj ustanovi za mentalno zaostale. Lisemete je bila zaboravljena devojčica, koju je porodica napustila a ustanova zanemarila. Ali Luiz uskoro otkriva nešto što je još više uznemiruje: Lisemete je imala bliznakinju, a smrtovnice za obe devojčice izdate su još pre tridesetak godina.

Smešten u tmuran predeo, roman Zaboravljene devojčice je emotivno snažan, pun obrta i napetosti, a Sari Bledel obezbeđuje sigurno mesto u panteonu velikana u oblasti trilera.

Sa Zaboravljenim devojčicama Sara Bledel nam ne donosi samo dobru priču, već i vodi radnju tako vešto da iznenađenja iskrsavaju u pravim trenucima, dok napetost stalno raste. Politiken

Dobro napisano i uzbudljivo. Berlingske

Ako se za ikog može reći da je definisao okvire ženskog kriminalističkog romana u Danskoj, onda je to Sara Bledel. Kristeligt Dagblad 

Knjiga je nova, ali ima posvetu.

Izdavač: Laguna
Godina izdanja: 24. oktobar 2019.
Format: 13x20 cm
Povez: Mek
Pismo: Latinica
ISBN kod: 9788652135059
ID Oglasa: #165897216
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.