slika
slika
1 od 2

Biblijski kod - Majkl Drosin

250 dinFiksno

Aranđelovac
Korišćeno
Dostupno odmah
45
2
juče
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Halo Bing
Član od 10.01.2020.
kp izlog
IZDAVAC METAPHYSICA,2004,241 STR, ILUSTROVANA
KNJIGA JE VEOMA DOBRO OCUVANA
Duže od tri hiljade godina jedan kod ostao je skriven u Bibliji. On je sada kompjuterski otključan – i može otkriti našu budućnost. Kod je dešifrovao izraelski matematičar, koji je svoje otkriće prezentovao u vodećem naučnom časopisu, a njegov rad potvrdili su najistaknutiji svetski matematičari.
Biblijski kod star tri hiljade godina predskazuje događaje koji su se odigrali hiljadama godina nakon nastanka Biblije. Predvideo je atentat na američkog predsednika Kenedija, Drugi svetski rat, holokaust, pa čak i spuštanje čoveka na Mesec.
Rezultat obimnog petogodišnjeg istraživanja, ova knjiga pruža čitaocu nagoveštaje budućih događaja i upozorava na opasnosti koje se pred čovečanstvom tek nalaze. ..

Knjige saljem kao preporucenu posiljku, ili kurirskim sluzbama, nakon uplate na tekuci racun u komercijalnoj banci.
ID Oglasa: #97112478
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.