slika
1 od 1

Emocionalni kod

1.060 din

Beograd | Novi Bg.
Novo
15
2
danas
Odgovara na 69% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
ALTERNATIVNI CENTAR OMEGA
Član od 08.11.2019.
kp izlog

Dostava nije uračunata u cenu i iznosi oko 400 din za prozvode do 0,5 kg.
Dostava se vrši kurirskom službom i proizvod se šalje danas za sutra.

Takođe, sve proizvode možete preuzeti lično u našoj prodavnici u Beogradu(svakog radnog dana od 09:00-17:00h). Vikendom ne radimo.

Adresa - Beograd (YU biznis centar - Novi Beograd):  
Bulevar Mihaila Pupina 10ž, vp 59 (Telefon: 065/61-64-343 ili mobilni 064/549-68-65)


Opis proizvoda:

 

Poznati holistički lekar i predavač dr Bredli Nelson vešto otkriva unutrašnje delovanje podsvesnog uma. Objašnjava kako vas emocionalno nabijeni događaji iz prošlosti mogu proganjati u obliku zarobljenih emocija - emocionalnih energija, koje se doslovno nastanjuju u vašem telu. Ove zarobljene emocije mogu truliti u vašem životu i telu, stvarati bol, zastoj i eventualnu bolest. Takođe mogu napraviti veliku mentalnu i emocionalnu štetu, utičući na vaše razmišljanje, izbore koje donosite i na nivo uspeha i obilja koje biste mogli postići. Možda najštetnija od svih je zarobljena emocionalna energija koja se može skupiti oko vašeg srca i prekinuti sposobnost davanja i primanja ljubavi. Metoda doktora Nelsona daje vam alate da identifikujete i oslobodite svoje zarobljene emocije, eliminišući "emocionalni prtljag" i otvarajući srce i telo prema pozitivnim energijama sveta.

 

Autor: Dr Bredli Nelson

Meki povez 311 strana

ID Oglasa: #153254612
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.