slika
1 od 1

Izlečenje

910 din

Beograd | Novi Bg.
Novo
7
0
danas
Odgovara na 69% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
ALTERNATIVNI CENTAR OMEGA
Član od 08.11.2019.
kp izlog

Dostava nije uračunata u cenu i iznosi oko 400 din za prozvode do 0,5 kg.
Dostava se vrši kurirskom službom i proizvod se šalje danas za sutra.

Takođe, sve proizvode možete preuzeti lično u našoj prodavnici u Beogradu(svakog radnog dana od 09:00-17:00h). Vikendom ne radimo.

Adresa - Beograd (YU biznis centar - Novi Beograd):  
Bulevar Mihaila Pupina 10ž, vp 59 (Telefon: 065/61-64-343 ili mobilni 064/549-68-65)


Opis proizvoda:

 

Knjiga godine New York Posta, Sunday Timesa, Economista. Naučne činjenice o moći duha nad telom. Iako prihvatamo da stres i teskoba mogu loše da deluju na naše zdravlje, ideja o "mislima koje leče" povezuje se isključivo sa guruima novog doba i duhovnim isceliteljima. Poslednjih godina su naučnici iz različitih oblasti otkrili da naše misli, emocije i ubeđenja mogu olakšati bol, pomoći da rane zarastu, ublažiti infekcije i bolesti srca, pa čak i usporiti razvijanje simptoma side ili nekih vrsta raka. Autorka nas upoznaje sa lekarima, pacijentima i istraživačima iz ovog novog sveta medicine. Oslanjajući se na najnovija dostignuća, Marčantova istražuje široko polje mogućnosti našeg duha da leči, naglašavajući i ograničenja koja postoje, ali i objašnjava kako to možemo da primenimo i u svom životu. Sa izrazitom jasnoćom i posvećenošću, Izlečenje ukazuje na mogući sistem medicine koja nas neće posmatrati samo kao tela koja treba lečiti već kao kompletna ljudska bića.

 

Autor: Džo Marčant

 

Meki povez 368 strana

ID Oglasa: #153254597
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.