Oglas trenutno nije aktivan

Oglašivač je privremeno povukao oglašeno iz ponude.
Pogledajte slične oglase u grupi Knjige > Alternativna učenja

slika
1 od 1

Jedite u okviru 8 sati svakog dana

820 din

Beograd | Novi Bg.
Kao novo - nekorišćeno
833
13
pre 8 dana
Alternativni Centar Omega
Član od 08.11.2019.
kp izlog
Dostava nije uračunata u cenu i iznosi oko 300 din za prozvode do 0,5 kg.
Dostava se vrši kurirskom službom i proizvod se šalje danas za sutra.

Takođe, sve proizvode možete preuzeti lično u našoj prodavnici u Beogradu(svakog radnog dana od 09:00-17:00h). Vikendom ne radimo.

Adresa - Beograd (YU biznis centar - Novi Beograd):  Bulevar Mihaila Pupina 10ž, vp 59 (Telefon:  065/61-64-343 ili mobilni 064/549-68-65)


Opis proizvoda:

EDITE U OKVIRU 8 SATI SVAKOG DANA

celoviti vodič za gubitak težine i pročišćavanje tela sa receptima

Izgubite težinu vremenski ograničenom dnevnom ishranom u okviru osmočasovnog perioda i povremenim postom dan ili dva nedeljno! Knjiga objašnjava sledeće segmente: nauka u osnovi naizmenične ishrane, naizmenična ishrana sa fokusom na gubitak težine, objašnjenje tri glavne vrste naizmenične ishrane, odgovori na sva vaša pitanja o naizmeničnoj ishrani, uobičajene greške u postu i kako ih izbeći, trikovi naizmenične ishrane, uspostavljanje novih navika u ishrani i bonus: desetodnevni plan ishrane.

Autor: Nataša Braun

Mek povez 144 strane
ID Oglasa: #86640231
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.