slika
1 od 1

Kako izlečiti zapad - Svetozar Radišić

1.200 din

Beograd | Palilula
Korišćeno
Dostupno odmah
3
0
pre 9 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Jovanovic
Član od 15.07.2016.
Svi oglasi

2016.
mek povez, strana 197

 

Vrlo dobro stanje


`Ova knjiga je talisman. Prvi put će biti provereno da li je moguće plemenito isceljivanje na daljinu, bez saglasnosti bolesnika. Naučna novina u knjizi, dragocena za eksperte u teoriji organizacije, je matrica tipova ličnosti i vrsta inteligencije. Autor upućuje ljude ka putevima rešenja najvažnijih ljudskih problema.

Budući da se čovečanstvo nalazi u vremenu prorokovanom u Bibliji i da se sve češće govori i piše o „ kraju istorije“ , kraju filosofije“ , „ kraju vremena“ . .. autor, poštujući istoriju i sukobe unutar ljudskog roda, te specifičnosti naroda i religija, znajući da „ istočni“ , „ severni“ i „ južni“ ljudi nisu ništa bolji od „ zapadnih“ , sugeriše promenu načina mišljenja i put ka istini i ljubavi – u vremenu ubrzanog progledavanja i osvešćivanja čoveka. ` 

ID Oglasa: #166208457
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.