slika
1 od 1

Lečenje snagom prirode

910 din

Beograd | Novi Bg.
Novo
7
0
danas
Odgovara na 69% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
ALTERNATIVNI CENTAR OMEGA
Član od 08.11.2019.
kp izlog

Dostava nije uračunata u cenu i iznosi oko 400 din za prozvode do 0,5 kg.
Dostava se vrši kurirskom službom i proizvod se šalje danas za sutra.

Takođe, sve proizvode možete preuzeti lično u našoj prodavnici u Beogradu(svakog radnog dana od 09:00-17:00h). Vikendom ne radimo.

Adresa - Beograd (YU biznis centar - Novi Beograd):  
Bulevar Mihaila Pupina 10ž, vp 59 (Telefon: 065/61-64-343 ili mobilni 064/549-68-65)


Opis proizvoda:

 

Zvanična, alopatska medicina, usmerena isključivo na otklanjanje simptoma a ne uzroka bolesti, zapala je u ćorsokak usled nuspojava ovakvog načina lečenja i nepoverenja sve vežeg broja pacijenata. Zbog toga se sve više istraživača okreće principima delovanja tradicionalnih postupaka lečenja. Andreas Mihalsen, profesor kliničke prirodne medicine, jedan je od pionira koji na inovativan način povezuje tradicionalne načine lečenja i najsavremenija istraživanja. Upravo je naučna radoznalost navela doktora Mihalsena da istraži kliničku i naučnu osnovu alternativnih terapija kao što su ajurvedska medicina, akupunktura, naturopatija, fitoterapija, joga i meditacija. Rezultat je ova fascinantna knjiga u kojoj autor daje praktične savete za lečenje različitih bolesti.

 

Autor: Džadson Bruer

Meki povez 336 strana

ID Oglasa: #153254645
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.