slika
1 od 1

Respekt- Inti Čaves Peres

440 din

Kosjerić
Novo
4
1
pre 10 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Knjižara Ina
Član od 26.11.2014.
Svi oglasi

Nova
Bestseler proglašen u Švedskoj za najbolju knjigu za tinejdžere.

Muški vodič za ljubav, seks i poštovanje.

Respekt je prvi vodič za ljubav i seksualno vaspitanje izgrađen oko pojma poštovanja. Inti Čavez Peres prenosi svoje iskustvo seksualnog edukatora da bi pokazao kako se treba ponašati da bi se izgradila pozitivna veza puna poštovanja između partnera. Poštovati drugog je ključni faktor u svakom stepenu razvoja veza, od upoznavanja do seksualnog odnosa.

Ovaj priručnik svakome od 12 do 18 godina otkriva šta treba da zna i nudi ono što bi svako u tom uzrastu hteo da zna.

„ Jednostavnim i preciznim stilom, autor govori o seksualnim pitanjima i pristupa ozbiljnim problemima otvoreno, duhovito i vešto. “ Iz saopštenja žirija Švedeskog udruženja pisaca uz nagradu za najbolju knjigu za tinejdžer

ID Oglasa: #149340134
Informacije
Knjižara Ina - trgovina posredstvom interneta i poste

PIB : 112673643

Tel : 065 349 349 4

NA ODMORU SMO DO 17 MAJA

Slanje ponedeljkom, sredom i petkom. Za sve nedoumice oko stanja knjige možete poslati poruku. Članovima  sa negativnim ocenama ili bez ocena ne šaljemo pouzećem.

Slanje poštom kao paket  ili paket pouzećem.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.