slika
slika
1 od 2

Život te čeka, Nevena Rozga

450 din

Beograd | Novi Bg.
Korišćeno
Dostupno odmah
38
1
pre 22 dana
Odgovara na 75% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Srdjan
Član od 31.10.2014.
Svi oglasi

Beograd 2017. Mek povez, 294 strana.
Knjiga je 'kao nova'.
B2

Prikazujući porodičnu priču koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim, Nevena Rozga istovremeno otkriva nepredvidivost ljudske sudbine predstavljene poput bezizlaznog lavirinta u kojem sve vreme naziremo svetlost. U njenom romanesknom prvencu susrećemo junake sklone stalnom preispitivanju sveta oko sebe, jer je to jedini način da spoznaju svet u sebi.

Glavna junakinja ovog romana povešće nas na nezaboravno putovanje. Sa njom ćemo se smejati i plakati, ali i uspeti da pronađemo odgovore na esencijalna životna pitanja. Nastojeći da ukaže na povezanost individualnog i kolektivnog ljudskog iskustva sa metafizičkim i onostranim, Nevena Rozga uspeva da dočara totalitet života.

„ Knjiga Život te čeka Nevene Rozge jedna je od najboljih knjiga koje sam u životu pročitao. Inspirisaće vas i nadahnuti više od, čitaocima omiljene, Jedi, moli, voli. “ – Oskan Serdar, autor svetskog bestselera Izgubljena ruža.

ID Oglasa: #59751975
Informacije

Zamolio bih vas da me ne kontaktirate za parkirane oglase.

Ne šaljem dodatne fotografije.

 

Hvala.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.