slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Druge priče - Aleksandar Čotrić

300 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
2
0
pre 11 dana
Odgovara na 88% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Goran
Član od 13.09.2013.
Svi oglasi

2016 Srpska reč, Beograd 188 sztane odlično očuvano kao novo

 

retkoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

 

„ Druge priče“ – naziv je nove knjige satiričnih priča Aleksandra Čotrića, koju je objavila izdavačka kuća „ Srpska reč“ iz Beograda. U knjizi se nalazi 90 priča nastalih u minulih pet godina, koliko je proteklo od izlaska „ Pričinjavanja“ – prethodne Čotrićeve zbirke priča.

„ U Čotrićevim pričama mešaju se humora i satira, jer jedno bez drugog ne ide. Upoznavši Srbiju s obe njene strane, i vrha i baze, postao je poželjni arbitar da je i opiše.

Od naših naravi do prelomnih političkih događaja Čotrić koristi isti metod: pronicljivost, blagi sarkazam, duhovite opaske, kritiku i – i vlasti i opozicije i pojedinca“ , ističe u recenziji knjige Dragutin Minić Karlo, urednik „ Satirikona“ u „ Politici“ .

Drugi recenzent Bojan Ljubenović, urednik rubrike „ Humor“ u „ Novostima“ zapisao je da je „ velika verovatnoća da se u knjizi i ne nalaze priče već transkripti naših razgovora vođenih u vladi, skupštini, na radnim mestima ili u krugu porodice“ .

„ Isuviše nas je Čotrić dobro opisao da bi sve ovo bilo samo proizvod njegove mašte. Naše rečenice jeste stavio u usta nekim drugim, anonimnim ljudima, ali nikoga nije prevario, čitalac će nas lako prepoznati“ .

ID Oglasa: #166118146
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.