Oglas trenutno nije aktivan

Oglašivač je privremeno povukao oglašeno iz ponude.
Pogledajte slične oglase u grupi Knjige > Beletristika | Domaći pisci

slika
slika
slika
1 od 3

Kandže, Marko Vidojković

290 din

Beograd | Novi Bg.
Korišćeno
198
10
pre 30 dana
Srdjan
Član od 31.10.2014.
Svi oglasi

Beograd 2004. Mek povez sa klapnama, 252 strane.
Knjiga je veoma dobro očuvana.
R4


Ova kultna knjiga na jedinstven način govori o studentskom protestu devedesetih godina XX veka, razobličujući ga do kraja, ali i promovišući princip revolucionarne pravde i korupcije na svim nivoima politike. Uz dodatak čarobnog praha načinjenog od Vidojkovićevih izleta sa obe strane „ realnog“ , velika „ građanska škola“ , oličena u tri meseca protestnih šetnji, pretvara se u ono što bavljenje politikom na Balkanu, počev od uličnih protesta pa do skupštinskih klupa, zaista i jeste: horor.

„ Dok s gotovo neverovatnom koncentracijom rekonstruiše godine beznađa, dok nas vraća u groteskni rijaliti šou sive i karnevalski uskovitlane beogradske svakodnevice devedesetih, Vidojković nas podseća da književnost ipak nije samo puko opisivanje i prepisivanje života već i najbolji način da život razumemo onakvim kakav on jeste, ma kako besmislen i crn bio. “ Mihajlo Pantić

ID Oglasa: #68393361
Informacije

Zamolio bih vas da me ne kontaktirate za parkirane oglase.

Ne šaljem dodatne fotografije.

 

Hvala.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.