slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Kuvarica - Gorica Nešović p2

302 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
2
0
pre 13 dana
Odgovara na 88% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Goran
Član od 13.09.2013.
Svi oglasi

2009 maskom 206 strane korice sa klapnama odlično očuvana
Komentar Dragana Ilića : Gorica ima sina tinejdžera, mačku sa pdigreom i kredit za stan na 20 godina. Mnogo važniji kredit podigla je kao klinka – kada je odlučila da će biti svoja i da neće trpeti da joj bilo ko soli pamet. Zato je Goca od jutra do sutra moja najbolja drugarica. GOCA DIVLJINA Ogrnula je mokru bundicu od jagnjeće kože i, uz kuckanje potpetica, prišla mu i zagledala se u oči. Prošla je rukom kroz njegovu kosu i rekla: „ Ma, . . . NIN-ovu nagradu, ionako je nikada neće dati ženi! “ „ A, šta će reći Dragan“ – upita on tiho. „ Ma, skuvaću mu nešto, nek pojede kašikom, smiriće se. . . “ (iz neobjavljene knjige Dragana Ilića – Goca Divljina)   Komentari čitalaca - KUVARICA Jelena Kostic,  03.02.2010.
Veoma iskreno i zabavno

Volela sam Goricine komentare dok je radila na studiju B mada moram priznati da ne pratim njen rad na radiju i televiziji B92. Ova knjiga me je ponovo podsetila koliko su male i svakodnevne stvari važne, a koje mi namerno ili slučajno zaboravljamo. Vratimo im se jer one su život. Zbog njih se smejemo i zbog njih se ljutimo i tugujemo. Od sveg srca preporučujem.

ID Oglasa: #163965282
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.