slika
1 od 1

Macka covjek pas - Miljenko Jergovic

1.200 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
9
0
pre 32 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Corwin
Član od 21.08.2018.
kp izlog

 

 


Pričalo se da to tako biva i da se mladi roditelji najviše moraju paziti dvije stvari: da dijete ne podleti pod kamion dok prelazi cestu na putu prema školi i da ne proguta pseću ili mačju dlaku. Nije dolazilo u obzir da pas uđe u njihov dom.
A kada puste životinju u dom, dobiju najboljeg prijatelja, najvernijeg druga, pažljivog slušaoca, večnog pratioca, od kojih ih samo smrt i jedino ona, rastavlja.
Djina, Luks, Žana, Nero, Bajka, Duša, Marko, Džavaharlal, Mehmed, Golem, Cicko, Reks, Šajka, Žorž, Cezar, Čarli, Guadalupe, Gavra, Alisa, Eliot, Aleksej, Kora, Kiti i mnogi drugi su istinski junaci ovog ciklusa priča o psima i mačkama.
Kroz sudbine životinja i odnosa ljudi prema njima, od ubistva Ferdinanda do poslednjih ratova, pratimo životne priče njihovih vlasnika, ljudske uspomene, radosti i žalosti, u dobrim i lošim vremenima. Ljubav životinje je lek u bolesti, uteha u starosti, nada u samoći.
Istovremeno lepe i nežne ali tužne i potresne, ovo su priče o psima i mačkama ali zapravo o ljudima jer je u njihovom središtu čovek i njegova sudbina.

Kada imaš psa koji te razumije i voli, s kojim možeš razgovarati o svemu i koji na isti način kao i ti vidi sve ove mrgodne ljude i ovaj rat koji se s brda spustio i možda nikada neće stati, tada ti je nekako lakše i s takvim ocem i majkom.  

ID Oglasa: #155662042
Informacije

Preuzimanje:

-lično u Zemunu po dogovoru
- nakon uplate na TEKUĆI RAČUN po dogovoru, post expresom; trošak poštarine snosi kupac
- ne šaljem pouzećem

 

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.