slika
1 od 1

Ultravioletna - Teodora Vuković

640 din

Kosjerić
Novo
9
0
pre 31 dan
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Knjižara Ina
Član od 26.11.2014.
kp izlog

Novo.
Samo jedan primerak je upakovan sa mašnom.

Ona je bučna i drčna. Nežna i snažna, na momente ohola, emotivna i hladna. Ona je žena i devojčica, sat bez brojeva, oluja, lavirint emocija. Ona je ULTRAVIOLETNA, a njena poezija/proza predstavljaju glas mlade generacije umetnika – buntovnika, koji se ne plaše da glasno i prkosno izgovore svoje misli, dok najveće tajne duše poklanjaju noćima, u kojima je inspiracija, baš kao i ljubav jača od razuma. Ovo je knjiga za sitne sate, kada se koža cepa a duša otvara, dok se prošlost šunja na prstima. Knjiga koju ćeš zagrliti, kao što si nekad grlio one koje si izgubio. Ovo je knjiga, koju ćeš opijen sopstvenom dušom iznova listati, knjiga koju ćeš naglas čitati… Sećajući se svega što sebi i drugima, nisi rekao.

ID Oglasa: #159528911
Informacije

Knjižara Ina - trgovina posredstvom interneta i poste

PIB : 112673643

Tel : 065 349 349 4

Slanje ponedeljkom, sredom i petkom. Za sve nedoumice oko stanja knjige možete poslati poruku. Članovima  sa negativnim ocenama ili bez ocena ne šaljemo pouzećem.

Slanje poštom kao paket  ili paket pouzećem.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.