slika
slika
slika
slika
1 od 4

Adam i Eva i uštini me - Rut Rendel

300 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
2
1
pre 11 dana
Odgovara na 88% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Goran
Član od 13.09.2013.
Svi oglasi

2005 narodna knjiga Beograd 329 strane tvrde korice glancer kao novo

 

ZASTRAŠUJUĆA PRIČA KOJA NAS UČI DA NIJEDAN OD NAŠIH POSTUPAKA NE OSTAJE BEZ POSLEDICA, KAO I DA SMO NEMOĆNI DA NA NJIH UTIČEMO. ..

Minti Koks pati od opsesivno-kompulzivnog poremećaja - neprestano se kupa i pere odeću. Kada je ljubavnik ostavi i nestane sa njenom ušteđevinom, ona će pomisliti da je nastradao. Tada počinju da joj se priviđaju duhovi i umišlja da čuje glasove. Budući da je to tematika uobičajena za Rut Rendel, čitaoci znaju da ova knjiga neće prerasti u priču o natprirodnim pojavama, već u krimić o tome šta se dešava kada stvari koje vidimo i stvarnost nisu jedno te isto. ..
Ovo delo je sjajan spoj kriminalističkog i psihološkog romana, a ujedno ima i socijalnu notu, te na pomalo ironičan način prikazuje previranja u savremenoj Engleskoj, obuhvatajući sve slojeve društva.

ID Oglasa: #166214653
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.