slika
slika
1 od 2

Čovek koji nije bio ubica

400 din

Novi Sad
Korišćeno
5
0
pre 13 dana
Jelena
Član od 09.11.2014.
Svi oglasi
Moguće lično preuzimanje u Novom Sadu ili slanje poštom.  

 

Ukoliko imate dodatnih pitanja, pišite mi : ) 


Naslov: Čovek koji nije bio ubica
Autor: Mikael Jort, Hans Rosenfelt

Naše najmračnije tajne kad-tad isplivaju na površinu.
Jedan čovek ima tajnu mračniju od svih.

Čovek nije bio ubica. Ponavljao je samom sebi ove reči dok je vukao mrtvog dečaka niz padinu: Ja nisam ubica. Ubice su kriminalci.
Ubice su zle. Tama im je progutala dušu, a oni su iz brojnih razloga prigrlili tu tamu i dočekali je oberučke, okrenuvši leđa svetlu.
On nije bio zao.

Sve je počelo pozivom policiji, kada je nestao šesnaestogodišnjak Roger Erikson. Potraga završava jezivim otkrićem u močvari: mladić je mrtav. Lokalna policija u pomoć zove Sebastijana Bergmana, psihologa, profajlera i jednog od najboljih stručnjaka za serijske ubice u Švedskoj. On se povukao u sebe i ne želi da se uključujeu istragu sve dok ga ne iznenadi tajna iz sopstvene prošlosti. Krhka mreža laži i obmana uvući će ga u svet koji poznaje isuviše dobro, svet sa kojim će sada biti primoran da napravi pakt.  

Izdavač: Vulkan izdavaštvo
Godina izdanja: 2016.
Format: 14.5 x 18.5 cm
Povez: Mek
Pismo: Latinica
ISBN kod: 9788610017014
ID Oglasa: #165956801
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.