slika
slika
slika
slika
1 od 4

Dobri tipovi loši tripovi isvemirski poljupci-Keti Hopkinsp2

250 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
5
0
pre 14 dana
Odgovara na 88% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Goran
Član od 13.09.2013.
Svi oglasi

2006 laguna 135 strane odlično očuvano

 

 

Sreda uveče: nije zvao. Četvrtak uveče: nije zvao. Petak uveče: NIJE ZVAO.

Izludeću. Možda je izgubio moj broj? Možda je stavio vizit-kartu u džep i onda mu je mama oprala pantalone? Možda uopšte nije ni nameravao da me zove, a ono je rakao samo da bi me skinuo s grbače? Možda, možda, možda. Vreme je da se obratim zvezdama.

Izi je kul, vesela, i pomalo drska. A kada je upoznala božanstvenog Marka, vinula se nebu pod oblake. On je divan. A dopada se i ona njemu! Ali zašto onda kaže da će je pozvati telefonom pa se ne javlja? U očajničkoj želji da u svemu tome pronađe nekakav smisao, Izi silno vreme provodi u proučavaju horoskopa. I uporno sedi kod kuće, za slučaj da se on javi. Kad potpuno izgubi smisao za humor i veru u budućnost, njene najbolje drugarice Lusi i Nesta, pokušavaju da se suoče sa stvarnošću. Međutim, ima stvari koje niko ne voli da čuje . . .

ID Oglasa: #160355889
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.