slika
1 od 1

Elita ubica - Ranulf Fajns

340 din

Kosjerić
Novo
6
0
pre 12 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Knjižara Ina
Član od 26.11.2014.
Svi oglasi

Priča o Anđelima, grupi dobrovoljaca koja je rešila misteriju ubistava pripadnika SAS-a koju policija nije mogla da reši.

Anđeli

Odbor, inače poznat kao Anđeli „ jer im je dodir lak kao pero“ , bio je dobrovoljna grupa koja obezbeđuje zaštitu i jednostavnu pravdu bivšim pripadnicima SAS-a i njihovim porodicama. Kada budu saznali za povezana ubistva bivših pripadnika SAS-a posvećuju se rešavanju zločina koje policija ne može da reši.

Klinika

Klinika je samostalna organizacija plaćenih ubica. Neko iz Klinike ubio je četvoricu nekadašnjih britanskih vojnika.

Ubistvo

Amr bin Isa, šeik jednog omanskog plemena, izgubio je četiri sina u građanskim ratovima. Iako mu tradicija nalaže da osveti njihovu smrt, on nije preduzeo ništa i zbog toga je bio smenjen. To je tako samo na prvi pogled jer je šeikova osveta zamišljena kao savršen zločin.

Ova kriminalističko-avanturistička priča zasnovana na činjenicama o dve tajne organizacije. Prvu, Kliniku, čine trojica plaćenih ubica, a drugu, Anđele, ljudi posvećeni zaštiti dobrobiti pripadnika SAS-a, bivših i sadašnjih, i njihovih porodica. U veštim rukama pisca – kog su Anđeli odabrali da ispriča njihovu priču – činjenice o tome kako su bivši oficiri i visoki državni službenici, uz pomoć dobrovoljaca, ušli u trag i uklonili profesionalne ubice preobrazila se u izuzetno uzbudljiv, gotovo neverovatan roman o borbi dobra protiv čistog zla

ID Oglasa: #151175458
Informacije
Knjižara Ina - trgovina posredstvom interneta i poste

PIB : 112673643

Tel : 065 349 349 4

NA ODMORU SMO DO 17 MAJA

Slanje ponedeljkom, sredom i petkom. Za sve nedoumice oko stanja knjige možete poslati poruku. Članovima  sa negativnim ocenama ili bez ocena ne šaljemo pouzećem.

Slanje poštom kao paket  ili paket pouzećem.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.