slika
1 od 1

Fantaziranja doktora Oksa - Žil Vern

360 dinFiksno

Sopot
Korišćeno
Dostupno odmah
6
0
pre 13 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Vanja online
Član od 21.02.2013.
kp izlog

Fantaziranja doktora Oksa - Žil Vern
kao nova
manji format

Aleksandar Grujičić(prevod)

Izdavač: Paideia

Najzad jedan Žil Vern kakvog ne poznajemo! Pisac Fantaziranja doktora Oksa nikako se ne podudara sa definicijama na koje su nas navikli udžbenici i enciklopedija. Mnogo uzbudljiviji od autora obavezne školske lektire i mnogo dublji od nezaobilaznog pronalazača `naučnog romana`, ovde nam se kao retko kad, Žil Vern nudi u jednom off maniru: kao majstor ljupke literature koja se ne piše od kako je izmišljen video, kao tanan i manje tanan humorističar, moralista koji upozorava, ali i kao zaneseni filozof koji ne haje previše o tome zna li uvek o čemu, zapravo, piše. Pod velom b

urleskinih iskustava doktora Oksa i jedne samodovoljne flamanske varoši, Vern razvija neugodnu filozofsku postavku: uopšte nije dokazano da su kiseonik ili geni (jedini) ključevi ljudske prirode, ali je zato više nego jasno da smo svi osuđeni da makar podsvesno gajimo neke svoje neostvarene želje. Fantazije opisuju za kakvom to savršenom srećom najčešće žudimo: da sve bude beskrajno sporo, bez uznemiravanja i nestrpljenja, i bez bilo kakvog odlučivanja. Makar nikad ne osetili istinsko zadovoljstvo.

ID Oglasa: #156499545
Informacije

 

Možete poručiti putem poruke na sajtu ili pozvati: 062/862 81 02  Vanja

Pogledajte naš KP izlog https: //sajamknjiga. kpizlog. rs/

CENE knjiga su FIKSNE
Nemamo ****LIČNO**** preuzimanje.

Knjige šaljemo:

-cc paket , placanje pre slanja i knjige i postarine
- preporučena tiskovina; plaćanje pre slanja knjige i poštarine
- post expres plaćanje pouzećem

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.