slika
1 od 1

Guvernantnina igra Tesa Der

1.000 dinFiksno

Beograd | Stari grad
Kao novo - nekorišćeno
2
0
pre 31 dan
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Biserka
Član od 07.02.2023.
Svi oglasi

Kada nekoga voliš, uvek postoji šansa da ćeš ga povrediti.

Guvernanta igrom slučaja.

Nakon što ostane bez sredstava za život, Aleksandra Mauntbaten se prihvata nemogućeg posla: da pretvori dva neobuzdana siročeta u pristojne mlade dame. Međutim, devojčicama ne nedostaje vaspitanje. Nedostaje im dom pun ljubavi. To treba objasniti Čejsu Renou, njihovom staratelju, budućem vojvodi, koji je pritom pravi đavo u krevetu. Mnoge londonske dame pokušale su da ga smire, ali uzalud. Aleksandra mora nekako da dopre do njegovog srca. .. a da ne slomi svoje.

Poznati zavodnik.

Kao svaki ženskaroš koji drži do sebe, Čejs se pridržava jednog pravila: nema vezivanja. Kada tvrdoglava mala guvernanta pokuša da ga promeni, odlučuje da on nju nauči – i to zadovoljstvu. Tako će joj pokazati da je njega nemoguće smiriti. Međutim, Aleksandra je sve što nije očekivao: pametna je, uviđajna, strastvena. Odbija da ga posmatra kao izgubljen slučaj. Ubrzo se zidovi koje je Čejs podigao oko srca ruše. .. a on je u opasnosti da zaglibi, i to ozbiljno.  

 

 

FORMAT: A5

POVEZ: MEK POVEZ

BROJ STRANA: 280

ID Oglasa: #165081822
Informacije

Slanje je isključivo kurirskom službom Postexpress. Cena dostave je 350 dinara.

Slanje isključivo nakon uplate.

Lično preuzimanje je moguće u Beogradu - Dubrovačka ulica na Dorćolu.

064/1196-845

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.