slika
1 od 1

Iščezli kontinent - Bil Brajson

900 din

Beograd
Korišćeno
Dostupno odmah
17
1
pre 29 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Jupiter
Član od 14.12.2011.
kp izlog

Naslov: Iščezli kontinent
Autor: Bil Brajson
Prevod: Dubravka Srećković Divković
Povez: Broširan
Izdavač: Laguna, Beograd 2008.
Dimenzije: 20cm
Broj strana: 336
Stanje: vrlo dobro, s tim što ima posvetu. Bez podvlačenja, oštećenja i drugih nedostataka.

Putovanja po malovaroškoj Americi
„ Ja sam iz De Mojna. Neko i to mora. “

A onda, čim je dovoljno odrastao, Bil Brajson je iz njega otišao. De Mojn nije mogao da ga zadrži, ali jeste ga stalno mamio natrag. Posle deset godina provedenih u Engleskoj, vratio se u zemlju svoje mladosti i prevalio gotovo 23.000 kilometara u potrazi za mitskom varošicom po imenu Amalgam, nekakvim ljupkim sunčanim mestom u kom se odigravaju filmovi njegovog detinjstva. Umesto u Amalgam, njegova potraga ga uporno dovodi u varošicu Bilo Gde, SAD – u jednaka mala carstva benzinskih pumpi, motela i hamburgerdžinica, naseljena jednakim ljudima što gaje naročitu ljubav prema sintetici. Proputovavši trideset i osam država – koje objedinjuje jedino njihova sumorna, zatupljujuća istovetnost – Brajson otkriva kontinent koji je dvostruko iščezao: sam po sebi jer su ga okužili pohlepa, zagađenje, kuće na točkovima i televizija; za samog Brajsona zato što otkriva da je sada stranac u rođenoj zemlji.

Iščezli kontinent je klasika putopisne literature – urnebesna, smehotresna, zabavna, no ipak prožeta setom – knjiga koja je smesta, s pravom, Bilu Brajsonu donela titulu najvoljenijeg pisca svoje generacije.

ID Oglasa: #146096840
Informacije

** BESPLATNA ISPORUKA NA TERITORIJI CELE SRBIJE UZ PREDHODNU UPLATU NA TEKUĆI RAČUN ! !!

(ne važi za postexpress /dexpress, slanje pošiljaka pouzećem ,
kao ni za slanje pošiljaka van teritorije Srbije) za sve knjige kupljene sa našeg naloga:

https: //knjiganadlanu. kpizlog. rs/

https: //www. kupujemprodajem. com/user. php? action=welcome

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.