slika
slika
slika
1 od 3

KOMPLET GRIŠA - Li Bardugo

2.150 dinFiksno

Sopot
Korišćeno
Dostupno odmah
42
3
pre 31 dan
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Vanja online
Član od 21.02.2013.
kp izlog

KOMPLET GRIŠA
Li Bardugo

kao nove

Opsada i oluja
Senka i kost
Ruina i uspon

Sa svih strana u neprijateljskom okruženju, nekada ponosna Ravkija sada je zemlja rascepljena nadvoje Senovitim Preklopom, oblašću skoro neprobojne tame koja vrvi od čudovišta što se hrane ljudskim mesom. U beznadežnoj situaciji, sudbinu cele zemlje u svojim rukama ima jedna usamljena izbeglica, kao neželjen teret i svoju neispunjenu sudbinu. Alina Starkov se nikada ni u čemu nije isticala. Međutim, kada njen puk bude napadnut u Preklopu, a njen najbolji prijatelj teško ranjen, Alina otkriva u sebi uspavanu moć koja će njemu spasti život – moć koja bi mogla da bude ključna za oslobađanje njene ratom opustošene zemlje. Otrgnuta od svega što je ikada znala, Alina odlazi na kraljevski dvor da se obučava kao pripadnica Griša, elitnog staleža ljudskih bića s magijskim moćima, koji predvodi tajanstveni Mračnjak.

Ali ništa u tom raskošnom svetu nije onakvo kakvim se čini. Uz tamu koja se nad njom nadvija i čitavim kraljevstvom koje zavisi od njene neukroćene moći, Alina mora da se suoči s tajnama Griša. .. ali i tajnom koju nosi u svom srcu.

Ovaj komplet je deo GRIŠAVERZUMA po kome je snimljena Netflix serija SHADOW AND BONE

ID Oglasa: #153939776
Informacije

 

Možete poručiti putem poruke na sajtu ili pozvati: 062/862 81 02  Vanja

Pogledajte naš KP izlog https: //sajamknjiga. kpizlog. rs/

CENE knjiga su FIKSNE
Nemamo ****LIČNO**** preuzimanje.

Knjige šaljemo:

-cc paket , placanje pre slanja i knjige i postarine
- preporučena tiskovina; plaćanje pre slanja knjige i poštarine
- post expres plaćanje pouzećem

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.