slika
1 od 1

Kuća - Sara Gruen

190 dinFiksno

Sopot
Korišćeno
Dostupno odmah
9
0
pre 13 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Vanja online
Član od 21.02.2013.
kp izlog

Kuća - Sara Gruen
lepo očuvana

Izabel Dankan, naučnica u Jezičkoj labaratoriji čovekolikih majmuna, ne shvata ljude, ali razume majmune - naročito bonobe ili patuljaste šimpanze Sema, Bonzi, Lolu, Mbonga, Jelanija i Makenu, koji su u stanju da razumeju jezik znakova i da komuniciraju. Izabel se oseća lagodnije u njihovom svetu nego što se ikad osećala među ljudima. Ali kada labaratoriju protrese eksplozija, Izabel mora da uspostavi kontakt sa sopstvenom vrstom kako bi spasila porodicu majmuna od novog oblika ljudske eksploatacije - rijaliti programa .
Uz pomoć novinara Džona Tigpena boriće se protiv kralja pornografije, holivudskog okruženja i tabloida, vođena željom da ponovo okupi svoju porodicu i spasi je ponižavajućih slika sa TV ekrana.

ID Oglasa: #163995357
Informacije

 

Možete poručiti putem poruke na sajtu ili pozvati: 062/862 81 02  Vanja

Pogledajte naš KP izlog https: //sajamknjiga. kpizlog. rs/

CENE knjiga su FIKSNE
Nemamo ****LIČNO**** preuzimanje.

Knjige šaljemo:

-cc paket , placanje pre slanja i knjige i postarine
- preporučena tiskovina; plaćanje pre slanja knjige i poštarine
- post expres plaćanje pouzećem

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.