slika
slika
slika
1 od 3

Lisac Rajneke

800 din

Novi Sad
Korišćeno
Dostupno odmah
8
0
pre 44 dana
Odgovara na 88% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Zoran
Član od 25.06.2015.
Svi oglasi
Polovna knjiga, korice pohabane, unutrašnjost odlično očuvana.

Izdavač: Bratstvo jedinstvo - Novi Sad,
1953. god.
Tvrd povez, 21 cm.
188. str. Ilustrovano

Lisac Rejnard (oko 1260) ili Lisac Rajneke (u prevodu Strahinje Kostića, koji je delo preveo sa nemačkog) je basna nastala po uzoru na priču Li Plaid iz francuskog epa Roman de Renart, Ezopove basne i ep Izengirmus koji je oko 1148. Magister Nivardus napisao na latinskom. Ova priča pripada satiri i kritikuje odnose u tadašnjem feudalnom društvu. Na meti kritika su naročito cenjeni vitezovi, razuzdano sveštenstvo i seljaštvo. Likovi basne nose delom germanska, a delom imena romanskog porekla.

MOLIM VAS PAŽLJIVO PROČITAJTE! ! !

Komunikacija isključivo porukama na kupujem - prodajem. Plaćanje pre slanja, rok za uplatu je pet radnih dana, po isteku roka smatram da je kupac odustao od kupovine. Knjige šaljem kao preporučenu tiskovinu, paket, Post Express-om… Poštarina isključivo na teret kupca. Za oštećenja nastala u transportu, ne odgovaram, ali ću se truditi da robu zapakujem najbolje moguće, i da je obezbedim od bilo kakvih oštećenja. Šaljem u inostranstvo po cenovniku Pošte Srbije (uplata Western Union-om). Na teritoriji Novog Sada preuzimanje knjiga je moguće na adresi koju ćete dobiti porukom (Novo naselje).

Zbog velikog broja predmeta, molim Vas da pre kupovine proverite da li imam predmet koji želite putem poruke na Kupujem prodajem.

ID Oglasa: #111901441
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.