slika
1 od 1

Moramo da razgovaramo o Kevinu Lajonel Šrajver

1.000 din

Šabac
Korišćeno
2
1
pre 11 dana
Odgovara na 91% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Svastarnica
Član od 25.06.2009.
kp izlog

59946) MORAMO DA RAZGOVARAMO O KEVINU , Lajonel Šrajver , Laguna Beograd 2008 , U nizu ispovednih pisama voljenom mužu Frenklinu Eva piše o sebi, o njihovoj ljubavi, braku, o njihovom sinu Kevinu i o svemu što ju je razdiralo pre no što će ih zadesiti tragedija, a neverovatna priča je spor, uzbudljiv silazak u pakao, koliko potresan toliko i fascinantan

Blistava proza Lajonel Šrajver u potpunosti dočarava emotivni haos koji je rastrgao Evu, ali je to istovremeno i izuzetna metafora za tragediju zemlje gde sve ide kao po loju, u kojoj niko ne gladuje, i gde se sve može kupiti sem svrhe života. Ovo je potresan, psihološki dubok, ponekad čak i crnohumorni roman sa dubokim, promišljenim zaključkom, pripovest o opasnoj razlici između onoga što osećamo i onoga što smo zapravo spremni da priznamo.

„ Sjajno sročenim rečenicama kojima neuvijeno izražava svoje stavove o materinstvu, karijeri, porodici i tome šta to u američkoj kulturi stvara decu ubice, Lajonel Šrajver vodi od krivice do saosećanja, od odmazde do oproštaja. “
Booklist

„ Surovo iskrena knjiga. “
Wall Street Journal
mek povez, format 13 x 20 cm , latinica, 453 strane, ex libris ,

ID Oglasa: #166125180
Informacije

Комуникација искључиво преко порука сајта Купујем продајем. Не шаљем поузећем члановима без рејтинга или са негативним оценама због непреузимања пошиљки. Сви артикли се могу преузети лично у Шапцу на адреси краљице Марије број 5 у термину по договору.  

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.