slika
slika
1 od 2

Na vrhovima prstiju, Deana Kameron

250 din

Beograd | Novi Bg.
Korišćeno
Dostupno odmah
66
1
pre 30 dana
Odgovara na 75% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Srdjan
Član od 31.10.2014.
Svi oglasi

Beograd 2014. Mek povez, 287 strana.
Knjiga je odlično očuvana.
R1

Raskošan svet uzavrelih čula u kojem se jedna hrabra ali naivna žena smelo suočava sa društvenim konvencijama.

Dora Čejmbers stiže u Čikago tokom Svetskog sajma 1893. godine, a sa njom i sudar modernog, egzotičnog i revolucionarnog. Praćena tajanstvenom prošlošću, započinje brak sa Čarlsom koji zahteva da se pridruži Damskom upravnom odboru. Vođena željom da udovolji mužu i donese mu stepenik više u društvu, prihvata nimalo zavidan zadatak da napravi izmene u kostimima i plesu egipatskih trubušnih plesačica iz Kaira.

Kako ih bliže upoznaje, Dora postaje zadivljena senzualnom igrom i egzotičnim, zavodljivim izgledom plesačica a naročito njihovim zagonetnim menadžerom, koji je nepoverljiv i uzdržan, iako je njegovi tajanstveni pogledi neodoljivo privlače i nagoveštavaju nešto drugo.

Rizikujući sigurnost i društveni status, Dora će raširenih krila poleteti van granica pokornog života i očekivanja društva, i skupiti hrabrost i snagu da se oslobodi skrivene strasti i želje u svom srcu, koje prevazilaze njene najluđe snove.

„ Likovi u ovoj knjizi plesaće sa stranica i u vašoj mašti! ” New York Times

„ Sjajna istorijska priča! ” Midwest Book Review

ID Oglasa: #54024418
Informacije

Zamolio bih vas da me ne kontaktirate za parkirane oglase.

Ne šaljem dodatne fotografije.

 

Hvala.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.