slika
1 od 1

NAJDUŽE PUTOVANJE - Nikolas Sparks

999 din

Beograd | Novi Bg.
Novo
49
0
pre 43 dana
Odgovara na 89% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
ПУТ ДО КЊИГЕ - Гандијева, Нов
Član od 01.08.2017.
kp izlog
Format: 13x20 cm
Broj strana: 440
Pismo: Latinica
Povez: Mek

Izuzetna priča o putovanju do najdaljih dometa ljudskog srca.

Ajra Levinson je u nevolji. Star devedeset jednu godinu, slabog zdravlja i sam na svetu, zatekao se na pustom nasipu posle saobraćajne nesreće. Teško povređen, bori se da ostane pri svesti dok mu se prikazuje magloviti lik – najednom pored sebe vidi svoju voljenu suprugu Rut, od čije je smrti proteklo devet godina. Ajra zna da Rut nikako ne može biti pored njega u kolima, ali se grčevito hvata za njene reči i svoje uspomene, i ponovo proživljava tuge i radosti koje su obeležile njihov brak.

Nekoliko kilometara dalje, dok prisustvuje rodeu, studentkinja Sofija Danko doživeće veliku promenu u životu. Oporavljajući se od nedavnog raskida s momkom, upoznaje mladog kauboja Luka, koji ima malo zajedničkog s povlašćenim mladićima kakve Sofija sreće u školi. Luk je uvodi u svet gde se na kocku stavlja mnogo: opstanak i uspeh, propast i priznanje – čak i život i smrt. Dok se između nje i Luka rađa ljubav, Sofija zamišlja budućnost veoma različitu od njenih dotadašnjih planova, budućnost koju Luk može da ostvari… ukoliko je najpre ne uništi njegova tajna.

Ajra i Rut. Sofija i Luk. Dva para koja imaju malo toga zajedničkog i koje razdvajaju godine i iskustvo. Njihovi životi će se ipak ispreplesti s neočekivanom žestinom podsećajući sve nas da nas čak i najteže odluke mogu povesti na neverovatna putovanja – dalje od beznađa, dalje od smrti, do najdaljih dometa ljudskog srca.


+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Уколико желите да купите предмет довољно је да оставите своје податке, име презиме , адресу и телефон, и ми ћемо вам послати постекспресом а ви ћете их платити приликом преузимања.  
Постоји могућност да предмет платите пре слања и у том случају можемо послaти постекспресом.  
Књиге можемо послати као препоручену тисковину после уплате на наш рачун (правно лице)

Купљене предмете можете преузети лично у нашој књижари на Новом Београду, ТЦ Пирамида, Јурија Гагарина 153, локал 28 (код Мекдоналдса)
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
ID Oglasa: #101214784
Informacije

Уколико желите да купите предмет довољно је да оставите своје податке, име презиме , адресу и телефон, и ми ћемо вам послати постекспресом а ви ћете их платити приликом преузимања или пре слања. Купљене предмете можете преузети лично, уз претходни договор, у улици Пере Сегединца (улаз из Гандијеве), Нови Београд.  

ЈЕФТИНО СЛАЊЕ МАЊИХ ПАКЕТА.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.