slika
1 od 1

(Ne)zgodna žena

300 dinFiksno

Beograd | Zemun
Kao novo - nekorišćeno
4
0
pre 10 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Natasa S
Član od 30.01.2014.
Svi oglasi
Naslov: (Ne)zgodna žena
Autor: Sarej Voker

Kiti Plam je duhovita, domišljata i drugačija. Ali ona se ne uklapa. Ona uvek štrči. Za nju, život će početi kad se konačno podvrgne operaciji i reši svih tih kilograma. Biće srećna i mršava, kao sve devojke sa naslovnih strana časopisa.

Ipak, iz njene zablude trgnuće je misteriozna devojka i odvući je pravo kroz zečju rupu, u underground komunu žena rešenih da se usprotive društvu koje diktira surove standarde ženske lepote. Kiti će morati da se suoči sa svojim nesigurnostima i da nauči da živi na svoj način.

Odvažan i zabavan roman koji izaziva na crtu modnu industriju, neravnopravnost polova i našu opsesiju brojanjem kalorija i izvrće ih na njihovo naličje, dok na sve strane leti perje.  

Izdavač: Vulkan izdavaštvo
Godina izdanja: 2017.
Format: 14,5 x 20,5 cm
Povez: Mek
Pismo: Latinica
ISBN kod: 9788610020694
ID Oglasa: #166203874
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.