slika
1 od 1

Nešto da ti kažem - Hanif Kurejši

970 dinFiksno

Sopot
Korišćeno
Dostupno odmah
6
1
pre 14 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Vanja
Član od 21.02.2013.
kp izlog

Nešto da ti kažem - Hanif Kurejši
lepo očuvana

Nešto da ti kažem poseduje onu bolećivu jetkost i onaj opori humor svakodnevice, toliko svojstven Hanifu Kurejšiju. Niko drugi ne otkriva nam svakodnevni život tako pronicljivo. “
– Vilijam Bojd

Nešto da ti kažem prati sudbinu uspešnog psihoanalitičara koji se priseća svog punoletstva negde u sedamdesetim, u predgrađu velegrada, svoje prve ljubavi (veze koja nastavlja da ga proganja) i čina brutalnog nasilja od kog ne uspeva da pobegne.

Knjiga briljantno dočarava doživljaj seksualnih sloboda ove decenije, razigranost kulture uživalaca droge – kao i žestoki sukob između snaga rada i kapitala. Događaji iz tog perioda živopisna su pozornica na kojoj se odvija drama koja će se rasplamsati trideset godina kasnije, kada se njeni učesnici suoče s ulaskom u srednje doba a da još uvek nisu razrešili traume iz mladosti.

Nešto da ti kažem je u direktnoj komunikaciji sa zebnjama i strahovima naše nacije i sa našom potrebom za ljubavlju. Kao i Buda iz predgrađa, i ovaj roman puca od energije i rvanja sa sopstvenim žudnjama. Na trenutke komičan, na trenutke bolno nežan, odražava prirodu odnosa između žene i muškarca, roditelja i dece. Nepogrešivom veštinom svog pera Kurejši je stvorio upečatljivu lepezu prepoznatljivih likova koji se svi bore s ograničenjima svoga bića, progonjeni prošlošću, sve dok ne smognu snage da oproste – sebi samima, pre svega.

ID Oglasa: #160528902
Informacije

 

Možete poručiti putem poruke na sajtu ili pozvati: 062/862 81 02  Vanja

Pogledajte naš KP izlog https: //sajamknjiga. kpizlog. rs/

CENE knjiga su FIKSNE
Nemamo ****LIČNO**** preuzimanje.

Knjige šaljemo:

-cc paket , placanje pre slanja i knjige i postarine
- preporučena tiskovina; plaćanje pre slanja knjige i poštarine
- post expres plaćanje pouzećem

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.